Αλβανός: «Έτσι άρχισα το χάντμπολ στην Καλαμαριά - Τι μου λείπει από τη Θεσσαλονίκη!»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Αλβανός (βοηθός του Δημήτρη Δημητρούλια στον κιτρινόμαυρο πάγκο) και μίλησε για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο που κατέκτησε η Ένωση, αλλά και το πώς ξεκίνησε ο ίδιος το χάντμπολ.

«Συγκαταλέγομαι στους Έλληνες παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό και έχουν διαπρέψει. Ο κ. Ανδρεαδάκης και ο κ. Βασιλειάδης είχαν την φοβερή ιδέα να συγκεντρωθούν όλα τα σχολεία της Καλαμαριάς και να γίνει ένα τουρνουά χάντμπολ. Έτσι και εγώ άρχισα το χάντμπολ. Από την πρώτη στιγμή ήμουν ενθουσιασμένος και στη συνέχεια αφοσιώθηκα εξ ολοκλήρου. Είναι μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ ο φετινός ευρωπαϊκός τίτλος. Όλοι να κάνουν ένα βήμα για να βελτιωθεί το άθλημα. 

Να έρθουν κι άλλοι τίτλοι και να βοηθήσουμε και στην ανάπτυξη της Εθνικής. Θα έπρεπε το χάντμπολ να είναι στα θέλω του Έλληνα. Είναι πολύ ανταγωνιστικό άθλημα, που έχει δύναμη, ταχύτητα, ουσία και πίεση. Ήταν τεράστιο προνόμιο και χαρά να αγωνιστώ στη Γερμανία. Εκεί είναι όλα επαγγελματικά τα πράγματα. Ασχολείσαι μόνο με την προπόνησή σου γιατί όλα τα άλλα είναι λυμένα. Βέβαια, στην ΑΕΚ γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να μας παρέχονται όλα».

Σε ερώτηση για το ποια τρία πράγματα του λείπουν από τη Θεσσαλονίκη, απάντησε αφοπλιστικά:

«Η μπουγάτσα, ο γύρος και η οικογένειά μου!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.