Άλωσε τη Ριζούπολη ο Βόλος

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Σεπτεμβρίου 2021

Ντούμπλαρε τις νίκες του στο Πρωτάθλημα ο ΝΠΣ Βόλος. Οι Θεσσαλοί πέρασαν νικηφόρα από τη Ριζούπολη, επικρατώντας 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αντίθετα, η «ελαφρά ταξιαρχία» γνώρισε τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση, καθώς άνοιξαν το σκορ με τον Φερνάντες μόλις στο 5ο λεπτό.

Το 2-0 ήρθε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό. Ο Πουρίτα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Φαν Βέερτ με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. 

Τα πάντα τελείωσαν στο 63΄, με τον Μπαρτόλο να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3. 

Δυο λεπτά μετά, η ομάδα του Πετράκη βρήκε την ευκαιρία να μειώσει σε 1-3, όταν μετά από σέντρα του Τσιλούλη, ο Ιωαννίδης με κεφαλιά νίκησε τον Κλέιμαν.


Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Πετράκης): Βέργχουλστ – Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα (46’ Μπαξεβανίδης) – Παπαγεωργίου (60’ Ματέι), Σλίβκα, Κάστρο– Σελί (52’ Τσιλούλης), Ντάουντα (52’ Ιωαννίδης), Παμλίδης (52’ Φαν Λα Πάρα).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Αμπασκάλ): Κλέιμαν – Πουρίτα, Γκρίλο, Ρομέρο, Φεράρι – Τσοκάνης, Φερνάντες (64’ Νίνης), Ροσέρο (86’ Βοτκόφσκι) – Ρεγκατίν, Μπαρτόλο (73’ Σουάρες), Φαν Φερτ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.