Αλλο η επικοινωνία κι άλλο η ουσία για το μέλλον του Αρη

Βασίλης Μάστορας28 Ιανουαρίου 2020

Ο Άγγελος Χαριστέας μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, έκανε αυτό που θα έκανε κάθε διευθυντής αγωνιστικού τμήματος στην ομάδα του, στην περίπτωση που είχε μέσα στο γήπεδο την ίδια συμπεριφορά που είχε ο Άρης στο Αγρίνιο. Με δεδομένο ότι οι νίκες έχουν πολλούς φίλους, ενώ οι ήττες είναι ορφανές, ο Χαριστέας σήκωσε ασπίδα προστασίας στους παίκτες.

Αφού πρώτα τους είπε αυτά που έπρεπε να τους πει στα αποδυτήρια, έκανε ανάρτηση στα social media και μετά προχώρησε σε δημόσια δήλωση.

Η θέση του δε διεκδικεί όσκαρ πρωτοτυπίας. Είπε αυτά που λέγονται συνήθως μετά από μία κακή αγωνιστική βραδιά, αλλά αξία έχει ότι δεν κρύφτηκε. Δεν φθάνει όμως αυτό για την επόμενη ημέρα του Άρη. Άλλο επικοινωνία και άλλο η ουσία. Οπότε ο Άρης θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να διαχειριστεί αγωνιστικά την ήττα στο Αγρίνιο.

Από εδώ και πέρα οι μάχες, ανεξαρτήτως από τον αντίπαλο, θα είναι σκληρότερες. Το Πρωτάθλημα οδεύει προς τη λήξη του οπότε, με δεδομένο ότι οι ομάδες θα έχουν την ελπίδα για κάτι καλύτερο στα πλέι οφ, θα παλέψουν όλους τους αγώνες. 'Αρα ο Άρης θα πρέπει να υπολογίζει ότι στους επόμενους πέντε αγώνες θα βρει μεγαλύτερη αντίσταση απ’ αυτή που βρήκε κατά τον πρώτο γύρο από τις ίδιες ομάδες. Το ζήτημα είναι ποια όπλα θα έχει στη φαρέτρα του, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Κόρχουτ και ο Βέλεθ θα απουσιάσουν γιατί είναι τιμωρημένοι, ο Ιντέγε τραυματίας και η αγωνιστική ετοιμότητα του Γκάμα θα κριθεί αύριο. Χειρότερα δε γίνεται σε μία χρονική περίοδο που ο Άρης έπρεπε να έχει γεμάτη τη φαρέτρα του. Επειδή όμως η μεμψιμοιρία δεν ωφελεί θα πρέπει να παλέψει για το καλύτερο, ώστε να πετύχει αυτό που θέλει αλλά και μπορεί, τουλάχιστον κόντρα στον Πανιώνιο. Ολα τ’ άλλα θα τα σκεφτεί μετά την Κυριακή.

Focus

Πόσα μαθήματα θα πρέπει να πάρει ο ποδοσφαιρικός Άρης προκειμένου να μάθει το μάθημα του; Δεν του έφθασαν αυτά που πήρε με τη Λάρισα, τη Λαμία και τον ΟΦΗ, χρειαζόταν να πάρει ακόμη ένα από τον Παναιτωλικό;

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.