Άλλη Παρί χωρίς Νεϊμάρ και Εμπαπέ

Θανάσης Κυλώνης04 Νοεμβρίου 2020

Πάλι καλά που έχουμε παιχνίδια υψηλού επιπέδου - όπως αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ - για να ξεχνιόμαστε τα βράδια, γιατί με όλα τα τραγικά και δυσάρεστα που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες, εντός και εκτός συνόρων, θα πέσουμε σε κατάθλιψη.

Χθες βράδυ άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στους ομίλους των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, πάμε να δούμε τί βγαίνει από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Πιθανό Over και g/g το Ζενίτ – Λάτσιο, συνδυαστικά ανεβαίνει η απόδοση στο 2.15. Οι Ρώσοι μετράνε ήδη 2/2 ήττες και θα παίξουν τα ρέστα τους, οι Ιταλοί με 4 βαθμούς είναι σαφώς πιο άνετοι, μιλάμε όμως για μια ομάδα «όσα παν κι όσα έρθουν», με τελευταίο παράδειγμα το επικό 3-4 στο Τορίνο το Σ/Κ.

Καλοπληρωμένο g/g (2.30) έχουμε στο Φερεντσβάρος – Γιουβέντους. Η Γιούβε με τον Πίρλο στον πάγκο της δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει το μηδέν πίσω κι απ’ την στιγμή που οι Ούγγροι του Ρεμπρόφ σκόραραν και με τη Ντιναμό Κιέβου (2-2) και με τη Μπαρσελόνα (5-1), γιατί να μην το κάνουν και τώρα ανεξαρτήτως αποτελέσματος;

Στο Λειψία – Παρί, οι Παριζιάνοι θα παίξουν με Ντι Μαρία-Κέαν-Σαράμπια στην επίθεση, καθώς μετά το Νεϊμάρ, νοκ άουτ τέθηκε και ο Εμπαπέ, την ώρα που απουσιάζουν και οι Ικάρντι, Ντράξλερ, Βεράτι, Παρέδες, Μπερνάτ. Πρώτο σημείο το Χ, βάσει ρεπορτάζ αξία υπάρχει στο 2.40 του Under.

Πάμε και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχουν σημεία του 1.70-1.80, όπως ήταν την περασμένη εβδομάδα τα διπλά των Λέστερ και Σοσιεδάδ. Βλέπω πολλά καυτά φαβορί χωρίς καμία στοιχηματική αξία, αρκετές τριπλές, αλλά και σετ αποδόσεων που έχουν «λαθάκια».

Στο Μπενφίκα – Ρέιντζερς για παράδειγμα, ο άσος δεν είναι για 1.90 και το διπλό για 4.20, όταν η Μπενφίκα Δευτέρα βράδυ έχασε με 3-0 στη Μποαβίστα και η ομάδα του Τζέραρντ είναι ασταμάτητη φέτος εντός και εκτός Σκωτίας.

Ακόμα και στο Μίλαν - Λιλ, δεν είναι τέτοια η φετινή απόσταση των δύο ομάδων όσο δείχνει το 1.75 στον άσο και το 4.50+ στο διπλό. Σύμφωνοι, οι «ροσονέρι» έχουν πολύ βαρύ όνομα και το ξεκίνημα τους φέτος είναι σούπερ, αλλά κι η Λιλ δεν πάει πίσω. Αήττητη σε Γαλλία και Ευρώπη, με εξαιρετικό ρόστερ και προπονητή. Αν ο 39χρονος Ζλάταν πάρει ρεπό για να ξεκουραστεί, τότε η κόντρα των Ιταλών αποκτά ακόμα μεγαλύτερο νόημα.

Και στο Ομόνοια – Γρανάδα κάνω σκέψεις για την κόντρα των Ισπανών, που δείχνουν να ξεφουσκώνουν σιγά-σιγά επηρεασμένοι από τις πολλές απουσίες και την κούραση των συνεχόμενων αγώνων. Οι Κύπριοι κόντραραν στα ίσα τόσο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όσο και την PSV την περασμένη εβδομάδα, αλλά και τον Ολυμπιακό στην εντός έδρας ρεβάνς του Σεπτέμβρη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο ματς της Τούμπας, ο «δικέφαλος» έχει αυξημένες πιθανότητες για αποτέλεσμα λόγω των αρκετών απουσιών των Ολλανδών, ωστόσο η 11άδα τους παραμένει άκρως ανταγωνιστική. Με σημείο δεν μπλέκω, κρατάω το Οver στο 2.00+, μια χαρά απόδοση για παιχνίδι ολλανδικής ομάδας επιπέδου Αϊντχόφεν.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΖΕΝΙΤ – ΛΑΤΣΙΟ G/G & Over

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G/G

ΛΕΙΨΙΑ – ΠΑΡΙ Under

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΟΚ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Over

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1Χ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ Χ2

ΜΙΛΑΝ – ΛΙΛ Χ2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.