Επίσημη η απόφαση για αλλαγή μέρας στο Ιωνικός - Άρης

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2021

Όπως σας είχαμε ενημερώσει λίγο νωρίτερα, το παιχνίδι του Άρη με τον Ιωνικό επρόκειτο να αλλάξει ημέρα διεξαγωγής λόγω της επετείου του θάνατο του Παύλου Φύσσα. Η Σουπερ Λιγκ το επιβεβαίωσε πριν λίγο με ανακοίνωση της.
«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απαίτησης της Ελληνικής Αστυνομίας για μετάθεση του αγώνα ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ σε άλλη ημέρα για λόγους ασφαλείας, ο εν λόγω αγώνας, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17/09/2021 και ώρα 19.00 (αντί για το Σάββατο 18/09/2021 και ώρα 20.30)».

Ατομικό για Ματέο

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

 Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων και τακτική για το δεύτερο γκρουπ) με τον Ματέο Γκαρσία να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Αύριο, Τετάρτη, η προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.