Αλλαγές με στόχο τα... γκολ ετοιμάζει ο Πάρντιου -Ερωτηματικό το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας

Γιώργος Στράντζαλης30 Οκτωβρίου 2022


Το πλάνο του Άλαν Πάρντιου, για το αποψινό ματς με τον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, περιλαμβάνει αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στη Λεωφόρο. Κάποιες αναγκαστικές και κάποιες άλλες για λόγους τακτικής. Η επιστροφή του Άντρε Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης για παράδειγμα είναι μεν αναγκαστική αλλά και επιβεβλημένη για τακτικούς λόγους. Αναγκαστική γιατί ο Λούις Πάλμα και ο Ζερβίνιο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ο πρώτος έπειτα από την αποβολή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο δεύτερος μετά την τιμωρία του με ποινή δύο αγωνιστικών από το πειθαρχικό όργανο της Superleague. 

Με την επιστροφή του Τζαμαϊκανού, ο Πάρντιου προσδοκά να γίνει η ομάδα του πιο αποτελεσματική μέσα από το αντίπαλο “κουτί”, κάτι που δεν είδαμε να συμβαίνει στα δύο τελευταία ματς όπου ο Γκρέι (σσ πρώτος σκόρερ του Αρη με οκτώ γκολ στη σεζόν) έμεινε στον πάγκο. Στη μεσοεπιθετική γραμμή, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή και του Ντάνιελ Μαντσίνι στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο οποίος απουσίασε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό λόγω τραυματισμού. 

Στην αριστερή πλευρά, ο Ματέο Γκαρσία και ο Χουάν Ιτούρμπε “κοντράρονται” για τη θέση, με τον Αργεντινό να θεωρείται επικρατέστερος αφού στη Λεωφόρο έκανε καλό παιχνίδι, είχε συμμετοχή επιθετικά και ανασταλτικά ενώ ο Παραγουανός ήταν μεν δραστήριος αλλά ήταν πάλι και αρκετά φλύαρος. Το πιθανότερο είναι ότι και ο Μάνου Γκαρθία θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ. Μάλιστα, ότι ο Ισπανός δεν πήρε από τον Πάρντιου ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής στον προηγούμενο αγώνα προξένησε (αρνητική) εντύπωση καθώς στο β’ ημίχρονο και ειδικά μετά το 70’ θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα δίνοντας την ηρεμία που δεν είχε και πλήρωσε στο τέλος. 

Ο Καμάτσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά θεωρείται απίθανο να είναι στο αρχικό σχήμα. Αυτό που περιμένει ο Πάρντιου να δει μεσοεπιθετικά είναι βελτίωση και ασφαλώς αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες, που δημιουργεί αν μη τι άλλο ομάδα του. Το δίδυμο Ετέμπο-Νταμπό στη μεσαία γραμμή δύσκολα θα “χαλάσει”, ομοίως και οι δύο ακραίοι αμυντικοί. 

Εκείνο το οποίο παραμένει ερωτηματικό είναι αν ο Βρετανός τεχνικός αποφασίσει ν’ αλλάξει, μετά από ένα μήνα, το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ιατρικά είναι έτοιμος να μπει σε δράση και μένει να φανεί αν η επιστροφή του αφήσει τον Ν’ Κουλού στον πάγκο. Αν και Καμερουνέζος προέρχεται από σταθερές εμφανίσεις, φαίνεται ότι έχει αποκτήσει επικοινωνία με τον Φαμπιάνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.