Αλεξίου: «Ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες πρώτης γραμμής»

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

«Ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες για να ανανεώσει τον στόλο του», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλεξίου.

«Μετά τον τελικό ξεκινάει στον ΠΑΟΚ η περίοδος του προγραμματισμού για την επόμενη σεζόν. Είναι θέμα της διοίκησης τι θα κάνει με τον κάθε ποδοσφαιριστή. Για μένα πρέπει να κρατήσεις τον κορμό, αλλά πρέπει να χτίσεις μία ομάδα που θα μπορεί να ανταπεξέλθει και στις τρεις διοργανώσεις. Για να χτίσεις μία ομάδα σωστά θέλεις δύο παίκτες σε κάθε θέση. Όλα αυτά θα γίνουν ύστερα από συσκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζονται βιασύνες. Ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες για να ανανεώσει τον στόλο του».

Για τις αποχωρήσεις Βαρέλα και Πασχαλάκη:

«Είναι δύο παίκτες που πρόσφεραν και έδωσαν τίτλους στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζονταν στον σύλλογο. Πρέπει να γίνει ανανέωση υλικού κι εφόσον ο προπονητής κρίνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσουν άλλο, πρέπει να φέρεις παίκτες επιπέδου ΠΑΟΚ και ηλικιακά. Πρέπει να πάρεις παίκτες πρώτης γραμμής που θα ενταχθούν άμεσα στην ομάδα. Είναι στη φύση του ΠΑΟΚ να χτυπάει τίτλους και γι΄ αυτό πρέπει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που ξέρουν από πρωταθλητισμό. Εκεί να κινηθεί ο ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί μόνοι τους οι νέοι να τραβήξουν την ομάδα, χρειάζονται και οι έμπειροι».

Για τον Εθνικό Πυλαίας:

«Προχωράμε και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ξεκινήσει η συνεργασία μας με την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.