Αλεξίου: «Εχουν φορτώσει τον Τζόλη - Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτιάξει κορμό»

Metrosport Team15 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Αλεξίου.

Ο έμπειρος προπονητής τοποθετήθηκε αναφορικά με την εικόνα που παρουσιάζει εντός αγωνιστικών χώρων ο ΠΑΟΚ, τους λόγους που συμβάλλουν στην αγωνιστική του κατάσταση αλλά και το τις κινήσεις που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το πως περνάει την περίοδο του Lockdown: «Αυτή την περίοδο προσπαθώ να αθλούμαι όσο μπορώ, είναι υποχρεωτικό να κάνουμε 10 χιλιόμετρα βάδην για να κρατιόμαστε όσο μπορούμε σε καλύτερη κατάσταση και να προσέχουμε τα κιλά μας, τώρα που είναι κλειστά τα περισσότερα πράγματα»

Για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ, αλλά και την επόμενη του ημέρα: «Θα πρέπει να δει τη δεύτερη θέση και τον τελικό κυπέλλου και μετά να ξεκινήσει να χτίζει τον νέο ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι υπεύθυνη για τον προπονητή της ομάδας και όταν είσαι προπονητής στον σύλλογο έχει μεγάλη πίεση και το θέμα είναι το πως ονειρεύεται ο Ιβάν την επόμενη ημέρα και μετά από όσα όλα θα δει θα κρίνει μετά το τέλος της χρονιάς για να κάνει ο ΠΑΟΚ και πάλι πρωταθλητισμό. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να δει το υλικό του και δεν έχει έναν κορμό και όχι να φεύγουν 10 παίκτες και να έρχονται άλλοι 10. Ο Ολυμπιακός έχει έναν κορμό και ότι του λείπει το συμπληρώνει. Όταν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει το πρωτάθλημα ο Βαρέλα και ο Κρέσπο ήταν βασικοί και απαραίτητοι ενώ τώρα λείπουν προσωπικότητες»

Επιπλέον επισήμανε: «Τον Τζόλη τον έχουν φορτώσει και είναι λογικό να κάνει την κοιλιά του και λείπει η ενέργεια, το πάθος και παίζει ένα ποδόσφαιρο πιο ενεργητικό και όχι να αναλώνεται στο passing game. Το γκολ που δέχεται στον Παναθηναϊκό έρχεται μέσα από ομαδικά λάθη καθώς δεν είχε καλή τοποθέτηση. Ο προπονητής θα πρέπει να επιλέξει την άμυνα που θα παίξει, είτε άμυνας ζώνης είτε Man to Man».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.