Αλεξίου: «Εκεί χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ, το ρόστερ έπρεπε να ήταν γεμάτο από την προετοιμασία»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2022

Για τον σχεδιασμό που έγινε φέτος το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, για το που χρειάζεται ενίσχυση, για τους Κουλιεράκη, Τσαούση που πήραν το βάπτισμα του πυρός από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, για τον Τσιγγάρα, αλλά και για το ποια ομάδα έχει ξεχωρίσει, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Αλέξης Αλεξίου. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φερνάντες:

Ο παίκτης έβαλε ένα ωραίο γκολ και έκανε μία ασίστ την πρεμιέρα, όμως δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τον παίκτη. Άλλο να παίζεις στον Βόλο κι άλλο στον ΠΑΟΚ. Αυτοί που ασχολούνται με το σκάουτινγκ του Δικεφάλου, αν τον έχουν ξεχωρίσει, καλώς να τον πάρουν.

Για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού:

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη νωρίς και ήταν σοκ για όλο τον οργανισμό και το βάρος πέφτει τώρα στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Σίγουρα, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, όμως αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει από πριν κι όχι τώρα. Κάθε παίκτης θέλει χρόνο προσαρμογής. Δύσκολα, προσαρμόζεται κατευθείαν και μπαίνει αμέσως στα βαθιά για να παίξει. Όλα είναι μία διαδικασία που πρέπει να περάσει ο ποδοσφαιριστής και γι΄ αυτά χρειάζεται χρόνος.

Για τον Κουλιεράκη:

Τα νέα παιδιά πρέπει να τα προσέχουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες ακαδημίες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και τα παιδιά αυτά που θέλει να εντάξει στην πρώτη ομάδα πρέπει να τα βοηθάμε και να δίνουμε βάρος σε αυτά. Όσον αφορά τον Τσαούση, θέλει κι αυτός τον χρόνο του. Το ζήτημα είναι να τους εμπιστευτεί ο εκάστοτε προπονητής. Αυτός ξέρει αν μπορεί κάποιος να φτάσει ψηλά ή όχι και τι ευκαιρίες αξίζει ο καθένας. Μέσα από τα παιχνίδια εξελίσσεσαι κι όχι από το να κάνεις μόνο προπονήσεις. Ο προπονητής είναι αυτός που ξέρει τι μπορεί ο κάθε παίκτης του τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Για τον Τσιγγάρα:

Έχει πολλά τρεξίματα και πέρυσι βοήθησε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι. Είναι καθαρό αμυντικό χαφ, βοηθάει στο αμυντικό κομμάτι και προσαρμόζει τα τρεξίματά του στο χώρο του κέντρου. Ο Αουγκούστο είναι τελείως διαφορετικός παίκτης, είναι πιο επιθετικός.

Για το που χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ θέλει χαφ, δεκάρι και σέντερ φορ αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έφυγαν όλοι οι επιθετικοί και έμεινε μόνος ο Ολιβέιρα, ο οποίος ήδη έχει 2-3 τραυματισμούς. Το ρόστερ έπρεπε να ήταν γεμάτο από το στάδιο της προετοιμασίας.

Για το ποια ομάδα ξεχωρίζει μέχρι στιγμής:

Μόνο ο Άρης με εντυπωσίασε. Οι υπόλοιποι καθόλου. Είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, αλλά βλέπω οι μεγάλοι να παρουσιάζουν προβληματική εικόνα στις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.