Αλεξίου: «Αν πετύχει πρώτος γκολ, θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team27 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Αλεξίου.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως ο Δικέφαλος θα προκριθεί αν πετύχει πρώτος γκολ.

Ακόμη αποκάλυψε ότι θα αναλάβει εξ' ολοκλήρου τον Εθνικό Πυλαίας ως πρόεδρος και προπονητής.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Αλεξίου δήλωσε:

Για το αν αναλαμβάνει τον Εθνικό Πυλαίας: «Θα ασχοληθώ, θα πάρω όλη την ομάδα και θα φτιάξουμε ό,τι άλλο μπορούμε για τη νεολαία. Είναι μια ιστορική ομάδα με νέα παιδιά και θα χτίσουμε μια αξιοπρεπή ομάδα με τα καλύτερα ταλέντα της περιοχής και οι καλύτεροι από αυτούς να προωθηθούν σε μεγαλύτερες ομάδες. Θα είμαι πρόεδρος και προπονητής. Ξεκινάμε από την καινούρια σεζόν, σώθηκε η ομάδα, θα τη φτιάξουμε, έχει καλή ακαδημία και θα την πλαισιώσουμε με νέα παιδιά και βήμα-βήμα να δούμε τι θα πέτυχουμε».

Για τον ημιτελικό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Το πρώτο παιχνίδι δεν ήταν πολύ καλό. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Λίγο στο πρώτο ο Ολυμπιακός μετά ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή. Αν πετύχει πρώτος γκολ θα έρθει και η πρόκριση. Μετά θα είναι δύσκολο να το ανατρέψει ο Ολυμπιακός».

Αν δεν κατακτήσει το κύπελλο ο ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ που κυνηγά τίτλους κρίνεσαι από το αποτέλεσμα και αν δεν πάρεις κάτι είναι μια χαμένη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος και στόχος του είναι να είναι πρώτος».

Για τον ημιτελικό της Σίτι με τη Ρεάλ: «Τι ήταν αυτό; Δεν ήθελα να τελειώσει! Ένα παιχνίδι γεμάτο τακτική, πρεσαρίσματα, ταχύτητα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα είναι το πρώτο ματς που θα δώσει η UEFA στους προπονητές στο τέλος της σεζόν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.