Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Οι δύο εναλλακτικές για την επιστροφή του στην Τούμπα

Κώστας Πετρωτός21 Ιουλίου 2020

Η φωτογραφία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με το κινητό ανά χείρας να παρακολουθεί το ΠΑΟΚ-Αρης σε καφέ της Ζυρίχης ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο Σέρβος φορ δεν βγάζει από το μυαλό του τον Δικέφαλο. Η αλήθεια είναι ότι, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, σκέφτεται ακόμη το ενδεχόμενο να χτυπήσει το τηλέφωνό του και να ακούσει τον Ιβάν Σαββίδη να του λέει «γυρίζεις πίσω». Ίσως είναι και ένας λόγος που δεν πιέζει τόσο έντονα για τον δανεισμό του σε ομάδα του MLS, αν και ακόμη ο σύλλογος από τις ΗΠΑ δεν τα έχει βρει με την Αλ Ιτιχάντ. Υπάρχουν, μάλιστα, δύο συγκεκριμένα σενάρια που συνιστούν τον ρεαλιστικό δρόμο για να επιστρέψει ο Πρίγιοβιτς.

-Το πρώτο είναι ο δανεισμός. Ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για να πάρει τον Πρίγιο για 1 ή 1,5 χρόνο (όσο τον θέλει και η ομάδα από το MLS), κάνοντας ουσιαστικά συμφωνία μόνο με τον ίδιον τον παίκτη που κουβαλά και ένα συμβόλαιο 5,3 εκατ. ευρώ ετησίως. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Ρίαν Καπαγιαννίδης είχε δηλώσει στο «Metropolis 95,5 ότι ο Πρίγιο ψάχνει το μισό συμβόλαιο από την επόμενη ομάδα, σίγουρα όμως η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ θα ήταν κάτι ξεχωριστό. Ίσως σε ένα τέτοιο σενάριο να έπαιζαν ρόλο και τα χρήματα που οφείλει η Αλ Ιτιχάντ στον ΠΑΟΚ από την μεταγραφή του πριν από 1,5 χρόνο.

-Υπάρχει, όμως και ένα δεύτερο σενάριο πολύ πιο ενδιαφέρον. Έχει να κάνει με την προοπτική ο Πρίγιοβιτς να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος. Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Το κλειδί είναι στα χρήματα που οφείλει η Αλ Ιτιχάντ στον Σέρβο στράικερ. Πλέον ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Θα το έκανε για τον ΠΑΟΚ, αν του προσφερόταν ένα συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας (πενταετές για παράδειγμα), φυσικά με πολύ λιγότερα χρήματα απ' όσα λαμβάνει τώρα. Προφανώς και η οικογένεια Σαββίδη έχει γνώση όλων των δεδομένων και γι αυτό παρουσιάζει ενδιαφέρον το αν τελικά κάνει κίνηση για να φέρει ξανά στην Τούμπα τον «Πρίγιογκολ». Ίσως μία πώληση του Ακπομ ή του Σφιντέρσκι να άνοιγε τον δρόμο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.