Αλεξάνδρου: «Ακατέργαστο διαμάντι ο Αλ Τάμαρι»

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός μίλησε για τον Μούσα Αλ Τάμαρι και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Άρη.

Μεταξύ άλλων, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου δήλωσε:

«Τον Αλ Τάμαρι τον είχα σχεδόν ένα χρόνο στην ομάδα. Ο Μούσα φαινόταν ότι έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην αρχή μαζεμένος φαινόντουσαν τα τρομερά στοιχεία του το πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση. Αλλά έπρεπε να τα κάνει ελεύθερα μέσα στο γήπεδο γιατί έτσι είχε μάθει στην Ιορδανία. Αν τον δεις στα ματς που έχει κάνει τη διαφορά αξίζει να ασχοληθείς γιατί έχει ταλέντο που δεν το βρίσκεις συχνά και το απολαμβάνεις. Είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι που αν το δουλέψεις θα εκτοξευτεί. 

Δεν υπάρχει ζωή για αυτόν χωρίς το ποδόσφαιρο. Στην αρχή ήταν λίγο κλεισμένος του πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί. Σε μια προσπάθεια να τον κάνω να νιώσει μέλος της ομάδας μου είπε ότι σκέφτοταν να τα παρατήσει και να πάει πίσω στην Ιορδανία. Όταν δέθηκε με την ομάδα, έδειξε τι μπορεί να κάνει. Απλά θέλει λίγο χαλινάρι, έχει τρομερή ικανότητα αλλά πρέπει να τη χρησιμοποιεί με μέτρο και είναι παίκτης που μπορεί να κάνει μπαμ. Θεωρώ ότι έχει αντοχές μπορεί να κάνει πολλά απανωτά σπριντ. Είναι θέμα θέλησης. Κάνει πολύ καλή άμυνα και όταν χάνει την μπάλα. Πρέπει να βελτιώσει την αμυντική του τακτική ώστε να μη χαλά η ισορροπία της ομάδας.

Έχει άλλα χαρακτηριστικά από τον Μπερτόγλιο, βασίζεται στην ταχύτητα στο ένας με έναν. Αν βρεθεί στο ανοιχτό γήπεδο ως δεύτερος επιθετικός, μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε αντίπαλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.