Αλεξανδρής: «Αγνός, έντιμος και με όραμα ο Απόστολος Γεωργιάδης»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Βαγγέλης Αλεξανδρής, και μίλησε για τις αναμνήσεις που έχει από τον ιστορικό πρόεδρο του ΑΣ Αρη, Απόστολο Γεωργιάδη που έφυγε χθες από τη ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Ιτούδη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το τι θυμάται από τον ιστορικό πρόεδρο του ΑΣ Αρη, Απόστολο Γεωργιάδη: «Δεν ήταν μόνο ποδοσφαιρικός ο Απόστολος, ήταν στον Ερασιτέχνη. Τον θεωρώ έναν εκ των κορυφαίων, με όραμα, ήταν αγνός, έντιμος, έχω μόνο καλές αναμνήσεις από εκείνον. Εγώ έπαιξα στον Αρη μετά από ένα χρόνο που πήγα και πληρώθηκα μετά από έξι χρόνια. Μου είπε την ατάκα πως θα τελειώσει η καριέρα μου και θα σου χρωστάμε ακόμη τα χρήματα της μεταγραφής σου. Ηταν πολύ έξυπνος άνθρωπος, προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στον σύλλογο όπως και άλλοι παράγοντες. Η απόφαση να γίνει προπονητής ο Ιωαννίδης έγινε εν μία νυκτί. Μας ήξερε όλους ο Γιάννης και μας αξιοποίησε όλους κατά τον καλύτερο τρόπο και κατά την πρώτη του χρονιά βγήκαμε πρωταθλητές».

Για τον Ιτούδη και τη γνωριμία τους: «Όταν μου έστειλε το σκάουτινγκ ριπόρτ ο Ιτούδης από μια ομάδα στη Σλοβενία που παίζαμε αντίπαλοι, ένιωσα πως ήταν σαν να είχα δει την ομάδα αυτή 10 φορές. Ήταν όλα άψογα, ο Ιτούδης ήταν τότε φοιτητής στην Κροατία. Θα χαρώ πολύ αν αναλάβει την Εθνική ομάδα, αλλά και όποιος αναλάβει. O προπονητής της Εθνικής ομάδας πρέπει να είναι μάχιμος οπότε δεν το βρίσκω κακό να είναι ταυτόχρονα σε κάποιον σύλλογο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.