Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Καρφιά» κατά της πρώην συντρόφου του Στάθη Σχίζα

Metrosport Team20 Μαΐου 2022

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι εδώ και ένα χρόνο ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα που συμμετέχει στο Survivor.

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε στην εκδήλωση «Yes I do catwalk» και απάντησε στο οργισμένο μήνυμα της πρώην συντρόφου του παίκτη του ριάλιτι.

«Έχω πάρα πολλές δουλειές αυτήν την περίοδο και δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα χ, ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου» ανέφερε χαρακτηριστικά!

Όσο για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που «κάρφωσε» τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, τόνισε: «Αν την πιάσω τη σουσουράδα! Είναι φουλ μαρτυριάρα! Την ξέρετε, δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό της. Το λάθος μου ήταν ότι τις είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες. Δεν στενοχωρήθηκα με την έκταση που πήρε το θέμα, απλά δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου, δηλαδή του Στάθη στο παιχνίδι, στη σχέση μας. Δε μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι τη σχέση μου, και είναι ο λόγος που δεν το έδειχνα τόσο καιρό, για να πάει καλά ένας άνθρωπος σε αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσει να δείχνει μόνος του την αξία του και ποιος είναι».


Σχολιάζοντας το θέμα στην εκπομπή «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε καλό θα ήταν η διαχείριση να γίνει πιο προσεκτικά αφού ο Στάθης Σχίζας λείπει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.