Αλαβάντας: «Ο Σφιντέρσκι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Τσόλακ»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αλαβάντας. 

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, τοποθετήθηκε αναφορικά με τη διαχείριση του υλικού που πρέπει να γίνει από τον Αμπέλ Φερέiρα στην επικείμενη αναμέτρηση με την Ομόνοια για τους ομίλους του Europa League. Επίσης, σχολίασε και την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο «Δικέφαλος του Βορρά». 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ίδιος στο Metropolis 95.5:

Για το αν προτιμάει Τσόλακ ή Σφιντέρσκι για την κορυφή της επίθεσης: «Δύσκολη ερώτηση. Ο προπονητής αποφασίζει αλλά αυτή την στιγμή ο Σφιντέρσκι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Από την στιγμή όμως που στα προηγούμενα παιχνίδια ξεκίνησε με Τσόλακ δεν μπορεί να τον βγάλει τώρα».

Για το δίλλημα Εσίτι η Νινούα: «Εγώ θα έβαζα τον Νινούα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα χρειαστώ τον Εσίτι μόνο αν είναι 1-0 στο 70o λεπτό και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να αμυνθεί»

Για τον Μπίσεσβαρ: «Ήταν ένας παίκτης που θα μπορούσε να κάνει επιθέσεις από τον άξονα. Πριν μπει, όλες οι επιθέσεις γίνονταν από τα πλάγια, είτε από τα αριστερά είτε από τα δεξιά. Η αλήθεια είναι πάντως πως θα προτιμούσα τον Μουργκ από τον Μπίσεσβαρ. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν και οι δυο. Κάποιος πρέπει να τρέχει και να μαρκάρει και δεν έχουν τα ανασταλτικά καθήκοντα και οι δύο».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στην αρχή του πρωταθλήματος: «Μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Και με τον Ατρόμητο και με τον Βόλο η ομάδα είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Δεν θα υπάρχουν ανάλογες απώλειες στο μέλλον». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.