Άλαν Πάρντιου: «Έχουμε μεγάλη πίεση, να μας δώσει 60-70 λεπτά ο κόσμος»

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2022

Δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών της NOVA έκανε ο Άγγλος προπονητής τουΆρη, Άλαν Πάρντιου εν όψει της σημερινής (20:00) αναμέτρησης κόντρα στην Λαμία. Μεταξύ άλλων στάθηκε στην εικόνα της ομάδας και το πρόβλημα στο γκολ, την στήριξη του κόσμου του οποίου την παρουσία χαρακτήρισε κομβική ενώ τέλος στάθηκε και σε όσα άσχημα συνέβησαν στο Περιστέρι με την αναίτια επίθεση σε οπαδούς των «κιτρίνων».

Για την επιθετική δυστοκία ανέφερε:
«Είναι σαν ένα βάζο από λουλούδια το οποίο οπτικά δείχνει πολύ όμορφο αλλά δεν είναι τέλειο». Ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα νιώθει τρομερή πίεση κι αυτή μας επηρέασε στο τελευταίο παιχνίδι. Προφανώς χρειαζόμαστε βελτίωση. Πρέπει όμως να ηρεμήσουμε και να έχουμε καθαρό το μυαλό μας. Ο επιθετικός πρέπει να ελέγχει την έντασή του τη στιγμή της εκτέλεσης. Δεν πρέπει να έχουμε τη λογική ότι πρέπει να νικήσουμε με το ζόρι, αλλά να πιέσουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας και μέσα από αυτή τη διαδικασία πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τους οπαδούς του Άρη:
«Ξέρω ότι είναι απογοητευμένοι γιατί βλέπουν την ομάδα τους να κυριαρχεί αλλά να μην κερδίζει. Αντιλαμβάνονται το συναίσθημά τους. Τους παρακαλώ όμως να μας δώσουν 60-70 λεπτά. Να γεμίσουν το γήπεδο και να είναι θετικοί δίνοντας ώθηση στην ομάδα. Χωρίς αρνητικότητα αλλά με υπομονή. Μόνο αυτοί μπορούν να δώσουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα».

Για όσα συνέβησαν στο Περιστέρι:
«Θέλω να εκφράσω τη στήριξή μου γιατί έμαθα ότι δέχθηκαν αναίτια επίθεση μετά το παιχνίδι του Σαββάτου κι αυτό είναι λυπηρό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.