Άλαν Πάρντιου: Ασιατικό ενδιαφέρον για τον τέως τεχνικό του Άρη

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2023

Ο Άλαν Πάρντιου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Άρη αλλά με το «βαρύ» βιογραφικό που διαθέτει δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς σύμφωνα με το SDNA υπάρχει ενδιαφέρον από ασιατική χώρα.

Συγκεκριμένα, για τον Άγγλο προπονητή έχει ενδιαφέρον από σύλλογο του Ιράν για την προοπτική μεταξύ τους συνεργασίας. 

Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα ο 61χρονος τεχνικός να λύσει και επισήμως τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους» τους οποίους καθοδήγησε σε 21 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. «Κύκνειο άσμα» του αποτέλεσε η ήττα από τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Αν, λοιπόν, βρεθεί η «φόρμουλα» για το «διαζύγιο» με τον Άρη ενδέχεται ο Άλαν Πάρντιου να προπονήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του σύλλογο από χώρα της Μέσης Ανατολής.

Οι λόγοι του «διαζυγίου»

Σύμφωνα με το metrosport.gr για να επέλθει η αποχώρηση του Πάρντιου από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο η αλήθεια είναι ότι σχέση εμπιστοσύνης δεν αναπτύχθηκε ποτέ μεταξύ του Βρετανού τεχνικού και του Θόδωρου Καρυπίδη γιατί δεν υπήρχε ο θεμέλιος λίθος, δηλαδή τα αποτελέσματα. Η δε αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν ήταν αντίστοιχη των προσδοκιών καθώς αντί αλμάτων βελτίωσης έκανε βήματα προς τα πίσω. Οι διαδοχικές ήττες τον Ιανουάριο σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας ήταν ένας από τους πέντε λόγους που ουσιαστικά έδωσαν τη χαριστική βολή σε μια συνεργασία που εξελισσόταν προβληματικά. Μετά την ήττα από τον Ιωνικό, η απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Αρης απλά επικυρώθηκε με την απομάκρυνση του Βρετανού τεχνικού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.