Ακριτόπουλος: «Μεταγραφές τον Δεκέμβριο και συστράτευση»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2020

Ο Γιώργος Ακριτόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 με αφορμή την ήττα του Ηρακλή από τον Πανδραμαϊκό. «Είναι αυτό που σας είπα. Είμαστε ομάδα που φτιάχτηκε μέσα σε 1-1,5 μήνα, ενώ οι άλλες από τον Ιούλιο. Μας αντιμετωπίζουν αλλιώς, σαν Ηρακλή, και καλά κάνουν. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, πολύ δύσκολο. Από την άλλη, τα παιδιά μπορώ να τα δώσω δίκιο, γιατί έπαιξαν τρία ματς σε οκτώ μέρες. Δεν έχουμε ακόμη ετοιμότητα» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Δεν είχαμε ούτε ψυχισμό, ούτε τίποτα χθες. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλάμε για την άνοδο. Πρέπει να γίνει γενική συστράτευση και τον Δεκέμβριο κινήσεις για να δυναμώσουμε. Κοιτάς και τα μπαράζ και πρέπει να έχει άλλη εικόνα η ομάδα. Θα πρέπει να υπάρχουν και κάποιοι που θα σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού, γιατί είναι άλλο το τοπικό και άλλο ο πρωταθλητισμός».  

Κατέληξε λέγοντας: «Τα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής. Δεν μπορώ να κατηγορήσω αυτά τα παιδιά για αδιαφορία. Πρέπει να παίζουν υποχρεωτικά δύο πιτσιρίκια, αυτό με τα όρια δεν το κατάλαβα ποτέ. Όταν ένα προπονητή τον βάζεις αυτό το όριο, είναι δύσκολο να δουλέψει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.