Ακπομ: Με 11 γκολ σε 51 αγώνες, δεύτερος σκόρερ, ξεπέρασε την επίδοσή του

Γιώργος Καστάνης18 Μαΐου 2022

Η Τούμπα του πάει και του αρέσει. Το φανερώνουν οι επιδόσεις του στον ΠΑΟΚ.

Το είχαμε αναφέρει πρόσφατα στη Metrosport και στο Metrosport.gr, πως ο Βρετανός φορ μπορεί να ξεπεράσει τις επιδόσεις που είχε καταγράψει την σεζόν 2019-2020 στον Δικέφαλο. Ηταν η επόμενη σεζόν της κατάκτησης του νταμπλ. Τότε, σε σύνολο 43 αγώνων στους οποίους συμμετείχε, είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή, ο Ακπομ, είχε πετύχει 10 γκολ.

Αυτή τη σεζόν που διανύουμε, ο Βρετανός φορ έχει παίξει σε 51 ματς και στις τρεις διοργανώσεις. Πέτυχε επτά γκολ στο Πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο και δύο στην Ευρώπη. Στο σύνολο 11 γκολ.

Το 11ο μάλιστα το σημείωσε εναντίον του Παναθηναϊκού στο 51ο παιχνίδι του με τον Δικέφαλο. Ο Ακπομ είχε σκοράρει και πάλι εναντίον του Παναθηναϊκού, στην Λεωφόρο, στον αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Βρετανός είναι δεύτερος σκόρερ στον ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Βλέπει μπροστά του, μόνο τον Κούρτιτς που έχει 18 γκολ.

Θυμίζουμε πως ο Ακπομ είναι δανεικός από την Μίντλεσμπρο. Ο Λουτσέσκου παρότι δεν έχει μιλήσει δημόσια για το θέμα, θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ και την νέα σεζόν. Και ο ίδιος απολαμβάνει τις στιγμές του στην Τούμπα. Πρέπει όμως να βρεθεί η χρυσή τομή, με την διοίκηση της Αγγλικής ομάδας για να παραμείνει και την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.