Άκπομ για Σφιντέρσκι: «Εκπληκτικό παιδί ο Κάρολ, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2022

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτησε τον Κάρολ Σφιντέρσκι ο Τσούμπα Άκπομ

Χαρακτήρισε τον Πολωνό εκπληκτικό παιδί, ενώ επεσήμανε πως είχαν υγιή ανταγωνισμό κατά την κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ

«Είναι εκπληκτικό παιδί ο Κάρολ. Είμαστε και οι δύο επιθετικοί αλλά είχαμε έναν υγιή ανταγωνισμό, δεν μαλώσαμε ποτέ, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα, ήμασταν θετικοί ο ένας προς τον άλλον και του εύχομαι τα καλύτερα για την καριέρα του, θα τον παρακολουθώ». 

Για τον αν νιώθει περισσότερη πίεση: «Δεν έχει να κάνει μόνο με τους επιθετικούς, σήμερα σκόραρε ο Ίνγκασον και ο Σάστρε. Όταν όλοι παίζουν τον ρόλο τους δεν μπορείς να εξαρτάσαι από δύο παίκτες, είναι ομαδική η δουλειά. Θα με απασχολούσε να ήμουν εγωιστής σαν παίκτης αλλά είναι κάτι που μας αφορά σαν ομάδα. Έχω καλούς συμπαίκτες, αυτή είναι η νοοτροπία που έχουμε ως ομάδα, δεν νιώθω έξτρα πίεση».

Για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, είμαστε σε καλή φόρμα, έχουμε μία καλή νοοτροπία. Πιστεύω ότι θα τελειώσουμε εκεί τη δουλειά μας και θα κάνουμε ό,τι πρέπει».

Για την κραυγή που έβγαλε στο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Βόλο: «Ανακούφιση. Το πρόβλημα είναι όταν τα παρατάς. Και εγώ δεν τα παρατάω ποτέ. Δεν βάζω όρια στον εαυτό μου. Θέλω πάντα να βάζω τα δυνατά μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.