Ενδιαφέρον από το εξωτερικό έλκυσε ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Άκης Μάντζιος αλλά έδωσε άμεσα τέλος στα σενάρια με τις δηλώσεις του.
Η καλή θητεία του 56χρονου τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Κύπρου κέντρισε τα βλέμματα ομάδων σε Βουλγαρία και Πολωνία, όμως η ομοσπονδία της χώρας έληξε γρήγορα την πιθανολογία αποχώρησης του πρώην προπονητή του Άρη. Συγκεκριμένα, η απάντηση που ήρθε δια μέσω του εκπροσώπου Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνου Σιαμπουλλή, αναφέρει:
«Είναι κάτι φυσιολογικό, έχει καλή πορεία στην Εθνική. Ο ίδιος είδε με έκπληξη αυτό το δημοσίευμα και είναι προσηλωμένος στο έργο του. Έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε οτιδήποτε περισσότερο».
Τώρα, ο Άκης Μάντζιος στρέφει την προσοχή του στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις που πλησιάζουν για την Κύπρο με αντιπάλους τις Αυστρία (15/11, 19:00) και Εσθονία (18/11, 19:00) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube