Αήττητος στο ΟΑΚΑ; Δεν αποτελεί είδηση…

Γιώργος Ζαΐρης21 Μαρτίου 2022

Πλέον η είδηση δεν είναι το ότι για ένα ακόμη ματς ο ΠΑΟΚ έφυγε αήττητος από το ΟΑΚΑ. Αυτό πλέον φαντάζει αυτονόητο και δεν είναι σχόλιο… έπαρσης αλλά ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. 

Για 11ο συνεχόμενο ματς στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ δεν χάνει από την ΑΕΚ. Αυτό είναι το δεδομένο αυτό ισχύει. Με διαφορετική ενδεκάδα, με δέκα ή έντεκα παίκτες με απουσίες με τραυματισμούς ή ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. 

Και είναι κάτι που πλέον έχουν αποδεχθεί στην ΑΕΚ και δεν αναφέρομαι μόνο στους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος της ΑΕΚ χθες «άδειασε». Μετά το 0-1 υπήρχαν στιγμές που αποδοκίμασαν τους παίκτες και τον Μελισσανίδη. Αλλά προς το τέλος του αγώνα αποφάσισαν να το αποδεχθούν. Και αρκέστηκαν στο να αποθεώσουν τον Αραούχο. Αλλά το θέμα μας δεν είναι η ΑΕΚ. 

Είναι ο ΠΑΟΚ. Ενας ΠΑΟΚ που χθες έπαιξε με τον Βαρέλα στην ενδεκάδα μετά από 105 μέρες. Που έπαιξε χωρίς βασικούς ποδοσφαιριστές αλλά είχε μια άκρως ανταγωνιστική ενδεκάδα που σε καμιά περίπτωση δεν φάνταζε ΑΔΥΝΑΜΗ. 

Αντίθετα ήταν ΟΜΑΔΑ. Χωρίς να χρειαστεί να παίξει ο Βιεϊρίνια από την αρχή ή ο Μπίσεσβαρ. Χωρίς να αγωνιστεί ο Αουγκούστο Χωρίς να χρειαστεί να επιστρατευτεί από την αρχή του αγώνα ο Ακπομ. Σημαντικό το ότι βρήκε δίχτυα ο Τσόλακ. 

Το έκανε στο ΟΑΚΑ και θα του είναι χρήσιμο από πλευράς ψυχολογίας. Ο Μιτρίτσα απέδειξε πώς έχει βρει τα πατήματα του. Ο Λύρατζης κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο «πολύτιμος και ιδανικός» γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο Λουτσέσκου θα επιστράτευε τον Σάστρε.

 Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε μετά το 0-1 να φτάσει σε θρίαμβο. Δεν πειράζει. Πήρε νίκη που πλέον «κλειδώνει» τη δεύτερη θέση και του επιτρέπει να «πουλήσει τρέλα» μέχρι το τέλος των πλέι οφ δηλαδή να ψάξει τη μικρότερη δυνατή διαφορά από τον Ολυμπιακό. 

Η νίκη αυτή ήρθε μετά από έναν ευρωπαϊκό θρίαμβο. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν φάνηκε ούτε κουρασμένος ούτε υπερόπτης. Και αυτό είναι απόδειξη του τι έχει πετύχει ΚΑΙ φέτος ο Λουτσέσκου. Σημαντική η διακοπή από κάθε άποψη. Για να γεμίσουν οι μπαταρίες επειδή τα… σπουδαία έρχονται. Από τον ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.