Αίσθηση για τον Τζόλη, η Σπόρτινγκ τον παρακολουθεί

Metrosport Team27 Ιουνίου 2020

Ο 18χρονος Χρήστος Τζόλης έχει όλα τα εχέγγυα, εφόσον συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, να αποτελέσει το νέο μεγάλο κεφάλαιο για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και να δικαιώσει στον απόλυτο βαθμό, όλους όσους τον πίστεψαν. Είναι η χρυσή του ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσει να περάσει. 

Για τον νεαρό και  χθες η “M” στο αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ, είχε αναφέρει πως ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να δέσει τον Τζόλη για περισσότερα χρόνια και παράλληλα θα γίνει η συζήτηση και για αύξηση της ρήτρας στο συμβόλαιο του παίκτη. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, διότι υπάρχουν ομάδες από το εξωτερικό, που έχουν τσεκάρει τον Τζόλη αγωνιζόμενο και μπορούν να κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν.

Όπως είχαμε αποκαλύψει πρό ημερών στη Metrosport το ισχύον συμβόλαιό του εκπνέει το 2022 και έχει ρήτρα που αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ. Ποσό που δεν είναι εύκολο να δοθεί, αλλά σίγουρα δεν είναι και απαγορευτικό. Ο ΠΑΟΚ σκοπεύει ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του Τζόλη, μάλιστα ήδη έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις. 

Ο Τζόλης δεν είναι άγνωστος στους παροικούντες την Τούμπα και τη Νέα Μεσημβρία. Από τα εξέχοντα στελέχη της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία με τρομερά στατιστικά και δύο διαδοχικούς τίτλους με την Κ19. Σύμφωνα με πληροφορίες η Σπόρτινγκ εξέτασε το φάκελο του παίκτη. 

Μάλιστα γνώμη έχει σχηματίσει προσωπικά ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής των λιονταριών, ο Ούγκο Βιάνα, ο οποίος ρώτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον παίκτη, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του. Αυτός ασφαλώς είναι ένας ακόμη λόγος για να επιταχύνει ο ΠΑΟΚ τις διαδικασίες, προκειμένου να "κόψει το βήχα" στους επίδοξους μνηστήρες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.