Χατζόπουλος: «Αισθάνομαι μοναξιά το τελευταίο διάστημα στον μπασκετικό ΠΑΟΚ»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον αγώνα που δίνει στον μπασκετικό ΠΑΟΚ ο Θανάσης Χατζόπουλος. Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται για να εξαλειφθούν τα χρέη που είχε παραλάβει ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την έλλειψη συμπαράστασης.

Μάλιστα στις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ο κ. Χατζόπουλος υποστήριξε:

“Όλα καλά, προσπαθούμε για το καλύτερο. Προσπαθούμε να βρούμε έσοδα, έχει γίνει πολύ δύσκολο τα έργο, δεν ξέρω ακόμη πόσο θα αντέξουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε και εάν θα μπορέσει να βγει η χρονιά. Θα είναι αμαρτία εάν δεν βγει η χρονιά.

Είχα πει από την αρχή, πάμε όλοι μαζί στον πόλεμο. Όταν συνοπαδοί μου δεν έρχονται στην προσπάθεια, τότε υπάρχει θέμα. Πρέπει η εταιρία να ορθοποδήσει, να ξεχρεώσει. Αισθάνομαι μοναξιά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν νιώθω την στήριξη. Ο κόσμος ξεχνά εύκολα. Αυτό το εγχείρημα ήθελε όλο τον κόσμο δίπλα στην ομάδα. Ο ίδιος άνθρωπος που συμμετείχε στην προηγούμενη αύξηση, ο ίδιος έρχεται και βάζει 19,26 ευρώ κάθε φορά. Στην προηγούμενη αύξηση είχαν βάλει 10.000 άνθρωποι χρήματα στην αύξηση. Τώρα ο αριθμός είναι μικρότερος αισθητά.

Εάν θέλει ο άνθρωπος θα πρέπει να τον ρωτήσουμε εάν θέλει να βγει στον αέρα. Πάντως συνεχίζουμε την προσπάθεια και με την πώληση εισιτηρίων διαρκείας.

Έξω από την Τούμπα, σε συνεργασία με την ΠΑΕ θα υπάρχουν δύο σταντ που θα λειτουργήσουν για να πωλούνται εισιτήρια διαρκείας. Και ένα σταντ ακόμη το απογευματάκι έξω από την θύρα 4 θα τεθεί σε λειτουργία για να πουληθούν εισιτήρια διαρκείας. Συνεργαζόμαστε άριστα με την ΠΑΕ. Ο κ. Σαββίδης έβαλε τις 500.000 ευρώ. Ήταν τεράστια η προσφορά του. Με εκείνα τα χρήματα που ήταν τεράστια βοήθεια καταφέραμε και μηδενίσαμε πολλά χρέη του παρελθόντος.

Εμείς για να καθαρίσουμε τα πάντα από τα χρέη που παραλάβαμε, θέλαμε αρχικά τέσσερα χρόνια στο σύνολο. Φέτος εάν βγάλουμε την χρονιά, θα έχουμε εξοφλήσει τρεις από τις επτά ρυθμίσεις στην εφορία, και επίσης θα έχουμε εξοφλήσει άλλη μία ρύθμιση προς το ΙΚΑ.

Πλέον οι νόμοι έχουν αλλάξει και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εάν δεν είσαι νοικοκυρεμένος σαν σύλλογος, δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Λίγη υπομονή παραπάνω ζητάω από τον κόσμο. Ας έρθουν κοντά για να τελειώσουμε αυτό το εγχείρημα.

Μεγάλη βοήθεια έχουμε από τον κ. Τσαλόπουλο, δεν έχω λόγια να πω για την μεγάλη προσφορά του. Είναι ο μόνος με τέτοια στήριξη που μου δίνει. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι ΠΑΟΚτσήδες που να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κ. Τσαλόπουλου. Θέλει ποσότητα, θέλει όγκο, θέλει κινητοποίηση και ενεργή συμμετοχή από όλους”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.