«Αίσχος στο ΟΑΚΑ!» Καταγγελίες για την είσοδο φιλάθλων στο Ελλάδα-Σουηδία

Χάρης Δημαράς10 Σεπτεμβρίου 2021

Πλήθος καταγγελιών υπήρξαν στον αγώνα της Τετάρτης της Ελλάδας με τη Σουηδία για την είσοδο των φιλάθλων στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. 

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε ότι υπήρξε μονο μία ανοιχτή είσοδος για τις ανάγκες των φιλάθλων στο γήπεδο, κάτι που οδήγησε σε καθυστερημένη προσέλευση εκατοντάδων φιλάθλων, που περίμεναν καρτερικά για να μπουν, έχοντας το εισιτήριό τους στο χέρι. Μάλιστα, τα μέτρα προστασίας ήταν μηδαμινά, καθώς είχε δημιουργηθεί μια πελώρια ουρά, ενώ από ένα σημείο και μετά καταγγέλεται ότι γινόταν πλημμελής έλεγχος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού και μπήκαν αρκετοί χωρίς την επίδειξή τους. Οι τελευταίοι φίλαθλοι, μάλιστα, εισήλθαν στις κερδίες στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης!

Ο πρώην αντιδήμαρχος Καλαμαριάς, Σταύρος Ζαμπέτογλου, παρευρέθηκε στο γήπεδο και μας έστειλε το συγκεκριμένο βίντεο που δείχνει την ατέλειωτη ουρά: «Το αίσχος στο ΟΑΚΑ. 58 λεπτά για να μπεις στο γήπεδο. Ολοι οι φίλαθλοι από μια είσοδο. Φίλαθλοι εισήλθαν στο γήπεδο μέχρι και το 32ο του αγώνα», σχολίασε.

Δείτε το βίντεο 

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.