Άιντραχτ: «Επανέρχεται το καλοκαίρι για τον Κουλιεράκη»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2024

Μετά την πρόσφατη αναμέτρησή της με τον ΠΑΟΚ στην διοργάνωση του Europa Conference League,  η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με τον «ασπρόμαυρο» σύλλογο, αφού έχει... χτυπήσει επανειλημμένα την πόρτα του για την περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Ωστόσο, μετά τα απανωτά «άκυρα», φαίνεται πως θα προσπαθήσει εκ νέου το καλοκαίρι.

Τα γερμανικά ΜΜΕ φιλοξενούν και πάλι στα δημοσιεύματα τους τους το όνομα του Κρητικού στόπερ, αυτή τη φορά με φόντο τη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού, και την πιθανότητα μιας μεγάλης πώλησης από την ομάδα της Φρανκφούρτης. 

Και αυτό γιατί αν και ήδη έχουν κάνει τρεις γενναιόδωρες προτάσεις στον ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν. 

Πιο συγκεκριμένα, στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν πως: «Ο Γουίλιαν Πάτσο έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, μετά από τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Άιντραχτ. Το καλοκαιρινό απόκτημα, έναντι εννέα εκατομμυρίων ευρώ, δεν έχει χάσει ούτε λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα, και θα μπορούσε να φέρει μεγάλα κέρδη στα ταμεία της Άιντραχτ, μετά το τέλος της σεζόν.

Εάν τελικά αποχωρήσει, τότε ο Αθλητικός Διευθυντής, Μάρκους Κρος μάλλον έχει ήδη προετοιμαστεί. Όπως είχε γράψει η «Bild», η Άιντραχτ ενδιαφέρεται για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο 20χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ θεωρείται μεγάλο ταλέντο και φέρεται να είναι ανοικτός σε μεταγραφή στη Γερμανία, με την Άιντραχτ να θέλει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Μια άλλη επιλογή για το κέντρο της άμυνας θα μπορούσε να είναι ο Αουρέλ Αμέντα της Γιανγκ Μπόις, αλλά θα έπρεπε πρώτα οι Ελβετοί να βρουν τον αντικαταστάτη του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.