Αϊντχόβεν: Μεταγραφική ενίσχυση από Μπάγερν και Τσέλσι, κοντά και σε Γκέτσε!

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2020

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League, Αϊντχόβεν, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από την Μπάγερν και την Τσέλσι αντίστοιχα.

Ειδικότερα η Ολλανδική ομάδα έκανε δικούς τους της δύο μέσους, τον Άντριαν Φάιν από την Μπάγερν Μονάχου με την μορφή δανεισμού καθώς και τον Μάρκο φαν Χίνκελ από την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρτ. 

Ο Φάιν μετακόμισε στην Ολλανδία με την μορφή δανεισμού από τους Βαυαρούς, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς του παίκτη καθώς οι ιθύνοντες του κλαμπ πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του 21χρονου μέσου. Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και έχει πολύ καλές μεταβιβάσεις με το δεξί του πόδι. Στοιχεία που χρήζουν αναφοράς είναι η καλή του φυσική κατάσταση και η ταχύτητα που τον διακρίνουν. 

Ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του ανάφερε χαρακτηριστικά: «Μετά από μία χρονιά στo Αμβούργο, ψάχνω μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου για να μπορέσω να κερδίσω την θέση μου στην Μπουντεσλίγκα».

Ο Μάρκο φαν Χίνκελ είναι επίσης μέσος, για τον οποίο η Τσέλσι είχε δαπανήσει ένα ποσό της τάξεως των εννέα εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Φίτεσε το 2013, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν διαδοχικοί δανεισμοί σε Μίλαν, Στόουκ Σίτι και Αϊντχόβεν.

Ο 27χρονος κεντρικός μέσος θα χρειαστεί να περάσει λίγος χρόνος και έπειτα να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, όπως σημείωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Τζον ντι Τζονγκ στην παρουσίαση του παίκτη.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Αϊντχόβεν βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Μάριο Γκέτσε που είναι ελεύθερος και έτσι αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ ενισχυμένη στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.