Ο Ραζβάν Λουτσέσκου διαψεύδει τα περί Μπεσίκτας

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2024

Παρότι έχει γίνει γνωστό ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ιβάν Σαββίδης έχουν συμφωνήσει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός είναι στους υποψήφιους για να αναλάβουν τα ηνία της Μπεσίκτας!

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του γενικού συντονιστή ποδοσφαιρικών ζητημάτων της Μπεσίκτας, Σαμέτ Αϊμπάμπά, στην Hurriyet, έγινε συνάντηση με τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ«Συζητήσαμε τη δομή του συλλόγου με τον Μπρούνο Ζενεσιό και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μοιραστήκαμε συστηματικά σκέψεις για την ομάδα», είπε ο Αϊμπαμπά, ενώ η Sabah αναφέρει πως η Μπεσίκτας έδωσε έως σήμερα προθεσμία στον Ζενεσιό για να πάρει την απόφασή του. είναι επικεντρωμένοι στην επόμενη απάντηση.

Στο ίδιο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας το... πάνε ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πως έγινε συζήτηση και με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, μέχρι το καλοκαίρι να αναλάβει ο... Ραζβάν Λουτσέσκου!

«Έγινε προκαταρκτική συνάντηση με τον 78χρονο προπονητή, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα. Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να είναι επικεφαλής της Μπεσίκτας μέχρι το τέλος της σεζόν σε μια μεταβατική περίοδο και ο γιος του Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να αναλάβει το καλοκαίρι. Δεν γίνεται να φέρει η Μπεσίκτας αυτή τη στιγμή τον 54χρονο Ραζβάν που είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ. 

Στόχος του Λουτσέσκου είναι να ολοκληρώσει αυτή την ιστορία στον ΠΑΟΚ με αίσιο τέλος. Δεν είναι ακόμη σαφές αν θα αποχωρήσει από την ομάδα του. Ακόμα και να μην λύσει το συμβόλαιο του, η Μπεσίκτας μπορεί να πληρώσει για να κάνει την μεταγραφή. Η διαδικασία πραγματοποιείται σχολαστικά. Στόχος της διοίκησης είναι να ανακοινώσει το συντομότερο δυνατό τον νέο της προπονητή», αναφέρει η Sabah.

Η διάψευση του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου

Το νέο τουρκικό σενάριο διαψεύδεται κατηγορηματικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως έγινε άλλωστε γνωστό προ ημερών, ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη τρία χρόνια και τις επόμενες ημέρες θα «τρέξουν» τα διαδικαστικά για να πάρει αυτή η συμφωνία επίσημη μορφή.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα μέσω του ΠΑΟΚ, ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου διαψεύδει το θέμα, τονίζοντας πως όχι μόνο δεν συναντήθηκε αλλά ουδέποτε συνομίλησε και με τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.