«Αίμα κι άμμος» στο Τοντέλα-Αρούκα!

Metrosport Team19 Μαρτίου 2022

Μεγάλοι ευρωπαϊκοί αγώνες έρχονται και σ’ αυτό το Σαββατοκύριακο απ’ όλο το ποδοσφαιρικό και μπασκετικό ευρωπαϊκό στερέωμα και το Betshow.com σε βάζει στο παιχνίδι με τις καλύτερες στοιχηματικές επιλογές.

Ο Γιώργος Μάντζιος εξηγεί στο Betshow.com πώς και γιατί περιμένει να βγει κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του ρέφερι Πινέιρο στον αγώνα Τοντέλα-Αρούκα που αναμένεται να γίνει… αίμα κι άμμος στην Πορτογαλία. Οι δύο ομάδες είχαν «επεισοδιακό» ματς και στον πρώτο γύρο με αποβολή, ενώ ο πορτογάλος ρέφερι μοιράζει τις κόκκινες… χωρίς φειδώ, έχοντας δώσει 9 σε 18 αγώνες που έχει διευθύνει!

Ο Νίκος Κουλιανός περιμένει στην Ιταλία να επιβεβαιώσει το φαβορί στον αγώνα της για το «κυνήγι τίτλου» με… παραδοσιακό τρόπο μια από τις προπορευόμενες στο Betshow.com, ενώ ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος επίσης για την ιταλική κορυφή εστιάζει μέσω του Betshow.com σε άλλη αναμέτρηση ανάλογου ενδιαφέροντος.

Ο Φώτης Πλιάκος κάνει στάση στη Serie B μέσω του Betshow.com σ’ ένα παιχνίδι όπου και γκολ αναμένονται αρκετά και το ενδιαφέρον είναι έντονο.

Ο Θανάσης Κυλώνης εμπλέκοντας και εξωαγωνιστικούς παράγοντες, όπως επίσης και τον παράγοντα κούραση, βλέπει… κόντρα στη Βρετανία και στηρίζει για άλλη μια έκπληξη μέσω του Betshow.com.

Στο μπασκετικό μενού της ημέρας ο Γιώργος Πετρίδης αναλύει τα δεδομένα στο Betshow.com και καταλήγει σε ελληνική επιλογή σε αναμέτρηση όπου κυριαρχεί το κίνητρο.

Για άλλη μια φορά ο Φρουρός ετοιμάζεται… από πριν για το μετά, με πανηγυρισμούς και Live, ενώ ο Καρτάκιας βάζει στο μάτι αγώνες για νέα «μπαμ» στο Betshow.com, το οποίο στο Live Chat… έχει πολύ «ζουμί»!

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ BETSHOW.COM ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.