Αγώνας δρόμου για τρεις στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ!

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2021

Το ντέρμπι Δικεφάλων μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πλησιάζει την ερχόμενη Κυριακή (24.1) στην άδεια Τούμπα με τους δύο προπονητές να δουλεύουν ήδη τα πλάνα τους για το επικείμενο ντέρμπι που αναμένεται να είναι αρκετά κομβικό αναφορικά με την κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτός που συναντά αρκετά ερωτηματικά στο μπλοκάκι με τις επιλογές του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα, καθώς οι Νέναντ Κρίστιτσιτς, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα (18.1) και θα τρέξουν να προλάβουν την εν λόγω αναμέτρηση.

Το μόνο βέβαια είναι ότι κανένας από τους τρεις δεν θα είναι στη διάθεση του Ανδαλουσιανού τεχνικού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα (20.1) και αναμένεται να δουλέψουν ώστε να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι Δικεφάλων, με τον Κρίστιτσιτς να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες ώστε να παραβρεθεί στον αγώνα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν επιπλέον οι Ιονούτς Νεντελτσιάρου και Μάριο Μιτάι που προστίθενται στη λίστα των απουσιών που υπάρχουν για τους ανθρώπους της Ένωσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.