Αγκουέρο για Χάαλαντ : « Ζορίστηκε με την Λίβερπουλ- Θέλει χρόνο να προσαρμοστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2022

Ο Νορβηγός επιθετικός είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο διεθνές ποδόσφαιρο, έχοντας ενταχθεί εδώ και μερικούς μήνες στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι , ωστόσο, ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν στην Αγγλία, με τη Λίβερπουλ να επικρατεί με 3-1 στον τελικό του Community Shield, εκμεταλλευόμενη και τις χαμένες ευκαιρίες του Έρλινγκ Χάαλαντ. Σε τρεις περιπτώσεις ο Νορβηγός δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα της Λίβερπουλ, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε και μία αδιανόητη ευκαιρία σε κενή εστία για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο, αφού ο Σέρχιο Αγκουέρο έσπευσε να σχολιάσει την πρώτη «παράσταση» του νεαρού στο Αγγλικό πρωτάθλημα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως « Είναι ακόμη συνηθισμένος στο γερμανικό πρωτάθλημα και δεν έχει προσαρμοστεί στην Αγγλία. Φαίνεται πως ζορίστηκε με την Λίβερπουλ».

Μάλιστα, αστειευόμενος σχολίασε και μια φάση με αντίπαλό του , λέγοντας πως «Ο Χάαλαντ νόμιζε πως ήταν μόνος του. Τότε εμφανίστηκε ο Φαν Ντάικ και του είπε "Καλωσήρθες στην Premier League "».










Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.