Αγκάθια από τα ρόδα…

Αρις Νικολάκης28 Σεπτεμβρίου 2021

Λαθεμένα τον ψάχνατε. Την Κυριακή στην Τούμπα είχε ρεπό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης! Το δικαιούτο, εξάλλου. «Καθάρισαν» - του το όφειλαν - οι συμπαίκτες του γι’ αυτό. Δεν άφησαν τούς αντιπάλους τους όχι να τον απειλήσουν αλλά μήτε καν να τον ανησυχήσουν. Γεγονός το οποίο μάλιστα, συνετέλεσε στην επίδειξη ισχύος του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ…

Λέγαμε λοιπόν, την Δευτέρα για τον γοητευτικό «δικέφαλο» του βορρά και τον απογοητευτικό του νότου. Δεν το λέγαμε εμείς, ουσιαστικά. Η εικόνα τού ντέρμπι τους το έλεγε. Η πολυδιαφημισμένη ένεκα των πολλών και καλών μεταγραφών της ΑΕΚ από τη μία. Κι ο καταποντισμένος στη συνείδηση του κόσμου του ΠΑΟΚ δίχως μεταγραφές. Εκατό με μηδέν οι εντυπώσεις!

Ναι αλλά, στο γήπεδο μπάλα παίζει η ουσία. Κι ο ΠΑΟΚ. Εκφράζοντας την ουσία του ντέρμπι, έπαιξε μπάλα και δη, καλή μπάλα. Έτσι κι νίκησε. Τι νίκησε, που την «κατάπιε» την ΑΕΚ τηρουμένων – μέχρι να γίνει η σέντρα στο ντέρμπι – των αναλογιών.

Από τα ρόδα της νίκης πάντως, του Κυπελλούχου βγήκαν αγκάθια. Ας έρχονται τέτοια ρόδα νίκης, θα πουν βέβαια και θα έχουν δίκιο βουνό οι φίλοι του «δικέφαλου»… Κι ας βγάζουν κι αγκάθια. Τέλος πάντων.

Ο Φερνάντο Βαρέλα βγήκε νοκ άουτ πριν πατήσει το χορτάρι της Τούμπας. Ο Τόμας Μουργκ βγήκε νοκ άουτ μόλις το πάτησε. Κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο οποίος βύθισε την ΑΕΚ, τσακίστηκε από τα φάουλ παικτών της. Κι ενόψει Σλόβαν Μπρατισλάβας μεθαύριο ψάχνεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου…

Είναι πλέον, ανησυχητική η κατάσταση με τους τραυματισμούς. Προβληματίζει σοβαρά ο συνωστισμός στο απουσιολόγιο του Ρουμάνου προπονητή. Μπορεί , να έχει βάλει τον ΠΑΟΚ σε πλου σε πελάγη ευτυχίας. Το σκαρί του όμως, έχει πολλά κενά! Κι ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενώ «φτιάχνει» καρδιά και μυαλό του «δικέφαλου» η ατυχία κατατρώει το σκαρί του!

Παρεμπιπτόντως, όλα τα …σημάδια δείχνουν πως μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος (έπεται του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο) ολοκληρώνουν την αποθεραπεία τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα, Άνχελ Κρέσπο, Ίνγκι Ίνγκασον. Μαζεύει τα …κομμάτια του ο ΠΑΟΚ! Αν και η θύελλα των τραυματισμών, κατά πως φαίνεται δε λέει να κοπάσει!

Μέχρι τότε... Τα αγκάθια θα (τον) πονούν...

ΥΓ 1 : Εθελοτυφλούν, όσοι προσπαθούν, να συγκρίνουν αυτό το καλώς ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ το 2021… Με εκείνο το οποίο, ο αλήστου μνήμης Κομίνης, κακώς δε μέτρησε το 2018. Στο ένα παίκτης του ΠΑΟΚ είναι πίσω από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Και στο άλλο; Παίκτης της ΑΕΚ είναι μπροστά από το τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Τι δεν καταλαβαίνουν;

ΥΓ 2 : Η ανασυγκρότηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο εάν κι εφ όσον δεν αποτελέσει πυροτέχνημα… Τούτο για να προλάβουμε μερικούς με την κακή κουβέντα κάτω από τη γλώσσα επειδή πολλάκις κάηκαν στο γάλα, φυσούν και στο γιαούρτι.. Θα είναι μία μεταγραφή για τον Κυπελλούχο!

ΥΓ 3 : Το αυτό ισχύει… Υπό την προϋπόθεση φυσικά, εάν κι εφ’ όσον… Για τον Άντερσον Εσίτι! Συμφωνείτε;

ΥΓ 4: Τι να κάνει ο (εξ αιτίας της έλλειψης μεταγραφικών ενισχύσεων και με δική του σοβαρή ευθύνη) … πνιγμένος; Από τα μαλλιά του πιάνεται. Ως εκ τούτου ο μην έχων στην διάθεση του νέους κινητήρες, Ραζβάν Λουτσέσκου επιχειρεί …ρεκτιφιέ σε παλιούς. Τούτο δε, με απόλυτη επιτυχία επί του παρόντος, του… πρωτομάστορα του ΠΑΟΚ! Αυτοί οι κινητήρες, βλέπετε, παράγουν εντυπωσιακά μεγάλη ισχύ Κι ο «δικέφαλος» απογειώνεται…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.