Αγγελος Βλαχόπουλος: «Είμαστε η καλύτερη γενιά, αν βάζαμε από κάτω τους Σέρβους, θα το παίρναμε»

Metrosport Team09 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Βλαχόπουλος.

Ο Έλληνας πολίστας μίλησε αναφορικά με τη μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το τι έφταιξε και δεν κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό, αλλά και τη γενιά που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα με φόντο το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την πορεία της Εθνικής στη διοργάνωση: «Ξεκινάμε αύριο το ταξίδι της επιστροφής για να είμαστε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αθήνα. Νομίζω ότι αυτή τη φορά κάναμε το βήμα παραπάνω και με σύμμαχο την τύχη καταφέραμε να φτάσουμε εκεί που θέλαμε. Νιώθουμε απογοητευμένοι, όχι για το χρυσό αλλά γιατί δεν κάναμε αντίστοιχη εμφάνιση με τις προηγούμενες. Μέχρι πρότινος είχαμε μία εξαιρετική άμυνα και στον τελικό δεχθήκαμε 13 γκολ, μέσα από πολλούς τελικούς έρχεται η ετοιμότητα. Έβλεπα τους Σέρβους φοβισμένους και αυτό φάνηκε στους πανηγυρισμούς τους στο 12-10, αν είχαμε πάρει προβάδισμα δύσκολα θα μας έβαζαν από κάτω».

Για τις κινήσεις τους αναφορικά με τις πυρκαγιές: «Λίγο πριν τον ημιτελικό και πριν την καθιερωμένη ομιλία βλέπαμε εικόνες από τις πυρκαγιές και σκεφτόμασταν τι γίνεται στην πατρίδα μας. Εμείς σαν ομάδα χαρακτηριζόμαστε για το ήθος μας, δεν είμαστε μία ποδοσφαιρική ομάδα με μεγάλα συμβόλαια, έχουμε ανθρώπους που είναι εκεί έξω και τους νιώθουμε πιο κοντά μας. Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλα συμβόλαια, αλλά πάνω από όλα υπάρχει ανθρωπιά. Δεν σκεφτήκαμε ούτε μία στιγμή την απόφαση μας. Πρέπει να αποτελούμε πρότυπο και να δείχνουμε στα νέα παιδιά το τι πρέπει να κάνουν».

Την στιγμή που ξεχωρίζει: «Μετά τον ημιτελικό, η αγκαλιά μου με τον Γιάννη Φουντούλη είναι μία εικόνα που μετράει πάρα πολύ στο δικό μου μυαλό και στη δική μου καρδιά. Είναι ένα παιδί τόσο ταπεινό, μία πολύ δυνατή προσωπικότητα, όλα αυτά με αγγίζουν τόσο πολύ στον Γιάννη».

Ενώ για το αν αποτελεί την καλύτερη γενιά της Εθνικής: «Είναι δεδομένο ότι είναι η καλύτερη γενιά. Παίζει με όλους, τους κοιτάει όλους στα μάτια και για να πάρουμε μία ισοπαλία με την Ιταλία, έπρεπε να μας σφάξει η διαιτησία. Είναι η καλύτερη γενιά που υπάρχει. Τόσα χρόνια βλέπω επαγγελματίες παίκτες και αυτή η γενιά νομίζω ότι έχει το κεφάλι κάτω και κάνει πολύ σκληρή δουλειά. Αυτό μας το επιστρέφει πίσω ο Θεός και το άθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.