Άφησε δεύτερο τον Βιεϊρίνια ο Λημνιός

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2020

Πολυτιμότερος παίκτης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΝΠΣ Βόλο για την 21η αγωνιστική αναδείχθηκε ο Δημήτρης Λημνιός.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου ήταν ένας από τος πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, έτρεξε, βοήθησε και στην άμυνα ενώ κέρδισε και το πέναλτι που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, οι «ασπρόμαυροι» φίλαθλοι του χάρισαν τον τίτλο του Fans Man of The Match.

H ανακοίνωση:

«Ο Δημήτρης Λημνιός αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας για την 21η αγωνιστική της Super League 2019-20.

O ΠΑΟΚ χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να κερδίσει τον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας και να περάσει μόνος πρώτος στην κουρφή της Super League 2019-20.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Δημήτρης Λημνιός . Ο εξτρέμ του Δικεφάλου ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα, έτρεξε πολύ, βοήθησε και στα μετόπισθεν, ενώ ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Βιεϊρίνια πέτυχε το γκολ της νίκης.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App ο The Future συγκέντρωσε το 42,55% των ψήφων του κοινού και πήρε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να συμπληρώνει το βάθρο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.