Αφεντικό στο Μάντσεστερ η Λίβερπουλ!

Metrosport Team14 Μαΐου 2021

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομπέρτο Φιρμίνιο ο οποίος έβαλε στοπ σε ένα δικό του σερί 16 εμφανίσεων χωρίς γκολ, η Λίβερπουλ «απέδρασε» με ένα σπουδαίο διπλό από το Μάντσεστερ και το «Ολντ Τράφορντ».

Ο αρχηγός των «Κόκκινων Διαβόλων», Μπρούνο Φερνάντες, για ακόμη μία φορά έδειξε πως αποτελεί τον φετινό MVP της ομάδας του και άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα δείχνοντας πως η Λίβερπουλ δεν θα έχει εύκολο έργο το βράδυ της Πέμπτης, υπολογίζοντας μάλλον χωρίς τους φιλοξενούμενους.

Ο Ντιόγκο Ζότα σκόραρε το 9ο φετινό του γκολ για τους «Κόκκινους» και ξεκίνησε από το 34΄την... αντεπίθεση του συνόλου του Κλοπ, με στόχο την ανατροπή, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς αυτή χάρη στον Ρομπέρτο Φιρμίνιο που βρήκε δίχτυα λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου, στέλνοντας τους φιλοξενούμενους με το προβάδισμα στην ανάπαυλα.

Στο ίδιο έργο - και με γκολ - θεατές...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από το σημείο που σταμάτησε το πρώτο, δίνοντας επιπλέον προβάδισμα στη Λίβερπουλ με τον πρωταγωνιστή του αγώνα, Ρομπέρτο Φιρμίνιο, που σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για την ομάδα του. 

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να τα παρατάνε και έψαξαν την αντίδραση που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι θέλοντας να διεκδικήσουν τη νίκη. Αυτό συνέβη σε μεγάλο βαθμό όταν στο 68΄ όταν ο Μάρκους Ράσφορντ υποδέχθηκε τη μπάλα από τον Καβάνι και έγραψε το 2-3.

Το ρολόι μπορεί να έδειχνε ότι υπολείπονται επιπλέον 20 λεπτά , ωστόσο ο Σαλάχ δεν είχε βάλει το όνομα του στη λίστα των σκόρερ, κάτι που έγινε στα τελευταία λεπτά και ειδικότερα στο 90΄, με τον ίδιο να σημειώνει το 30ο του γκολ για φέτος με τη Λίβερπουλ. Με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τη Μάντσεστερ στη δεύτερη θέση με 70 βαθμούς και τη Λίβερπουλ πέμπτη με 60, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από την Τσέλσι που βρίσκεται στους 64.

Άξιο αναφοράς για τον αγώνα είναι το γεγονός πως πριν τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού για ακόμη μία φορά οι οπαδοί της Μάντσεστερ, έδειξαν μέσα από τη συγκέντρωση τους την αντίθεση τους για τη διοίκηση του συλλόγου και τις κινήσεις που αυτή προβαίνει. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.