ΑΕΛ-Άρης: Στη Λάρισα έχει κυρίως... ισοπαλίες

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2026

Στις 2 Δεκεμβρίου του 2020 σημειώθηκε η τελευταία συνάντηση των ΑΕΛ και Άρη με γηπεδούχο την ομάδα από τη Λάρισα. Τότε, οι Θεσσαλονικείς είχαν κερδίσει με 0-3, χάρη σε δύο γκολ του Δημήτρη Μάνου και ένα του Σίλβα στην αναμέτρηση, που είχε γίνει στο άδειο Αλκαζάρ, λόγω των περιορισμών για τον Covid-19.

Ο Άρης, εκείνο το βράδυ είχε πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και με τη νίκη τους, οι «κιτρινόμαυροι» έσπασαν το αήττητο σερί της ΑΕΛ που κρατούσε, κατά σύμπτωση, από τις 2 Δεκεμβρίου 1990 και μετά, καθώς τότε στην ίδια ημερομηνία, ο Άρης κέρδισε με 1-0, έχοντας ως σκόραρ τον Μιχάλη Ζιώγα, όπως ενημερώνει η σελίδα της Super League.

Χαρακτηριστικά, σημειώνει τα εξής:

«Ανάμεσα σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις είχαν μεσολαβήσει 12 αγώνες, στους οποίους υπήρχαν πέντε νίκες της ΑΕΛ Novibet και επτά ισοπαλίες. Οι τρεις από αυτές τις ισοπαλίες ήταν χωρίς γκολ και, μάλιστα, οι δύο ήταν στα τελευταία τους παιχνίδια, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλίας να μην έχει σκοράρει στις τρεις τελευταίες φορές που υποδέχθηκε τον Άρη. Το τελευταίο της γκολ ήταν στις 27 Φεβρουαρίου 2011, στο 2-2 των δύο ομάδων (14’ Κουζέν, 90+3’ Ρομέου – 34’ Περέιρα, Μπομπαντίγια).

Το πιο συχνό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι το 0-0, με έξι εμφανίσεις, ενώ με τέσσερις παρουσίες ακολουθούν οι νίκες της ΑΕΛ Novibet με 1-0, οι νίκες του Άρη με 1-0 και οι ισοπαλίες με 1-1.

ΑΕΛ NOVIBET – ΑΡΗΣ

28 ΑΓΩΝΕΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΑΕΛ NOVIBET

12 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 27-24»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.