ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Ντανίλο Μπαρμπόσα

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2021

Η ΑΕΚ το καλοκαίρι έδειξε τις προθέσεις της να ανεβάσει τον πήχη σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, αποκτώντας παίκτες εγνωσμένης αξίας. Το μεταγραφικό αλισβερίσι δεν έχει τελειώσει για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα ψάξει να αποκτήσει τα απαραίτητα κομμάτια για να μπαλώσει τα κενά του ρόστερ.

Σύμφωνα με την "Ώρα των Σπορ" οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν ξεχωρίσει ήδη μια περίπτωση και την έχουν τοποθετήσει ψηλά στη λίστα. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο Ντανίλο Μπαρμπόσα που αγωνίζεται στη Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, με μορφή δανεισμού από τη Νις.

Ο 25χρονος μέσος συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, καθώς διακρίνεται για τις ανασταλτικές του αρετές. Ο Μπαρμπόσα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στη Γαλλία και από εκεί θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με την Παλμέιρας φέτος έχει καταγράψει 30 συμμετοχές, οι περισσότερες ως αλλαγή, έχει σημειώσει 1 γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ, κατακτώντας και το Κόπα Λιμπερταδόρες με την ομάδα του Α.Φερέιρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.