ΑΕΚ: Πώς επηρεάζει την παραμονή Πινέδα η αφύπνιση της Θέλτα

Metrosport Team25 Μαρτίου 2023

Η ΑΕΚ είναι σε επικοινωνία με τη Θέλτα για το θέμα της παραμονής του Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός μέσος έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο «γρανάζι» για την Ένωση και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος στην Ελλάδα. Ωστόσο, η ομάδα του Βίγκο έχει τα δικαιώματά του και τα δεδομένα, πλέον, είναι διαφορετικά σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει βοηθήσει στην αγωνιστική βελτίωση της Θέλτα και η ομάδα από εκεί που πάλευε για την παραμονή της, μπορεί υπό προϋποθέσεις να διεκδικήσει και την έξοδο στην Ευρώπη. Και ο Πορτογάλος τεχνικός, γνωστός στην Ελλάδα από το σύντομο πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης, έχει καλή άποψη για τον Πινέδα.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει είτε να ανανεώσει τον δανεισμό του Μεξικανού άσου, θέτοντας μια ρεαλιστική οψιόν αγοράς στη συμφωνία, είτε θα κάνει πρόταση αγοράς ενός μέρους των δικαιωμάτων του, για τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις τόσο του προέδρου των Ισπανών Κάρλος Μουρίνιο, όσο και από τον σχεδιασμό της νέας σεζόν από τον Καρβαλιάλ και κατά πόσο υπολογίζει τον Πινέδα στα πλάνα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.