ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Επέστρεψε στις νίκες με Πινέδα και Αμραμπάτ

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΑΕΚ μετά τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στο ΝΠΣ Βόλο, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 επί τους ΠΑΣ Γιάννινα, οποίος συνεχίζει να αγνοεί το τρίποντο της νίκης, μετά το πέρασμα των πρώτων τριών αγωνιστικών της Super League 1.

Η ομάδα του Αλμέιδα ξεκίνησε με πίεση ψηλά, όπως συνηθίζει να κάνει η Ένωση με τον Αργεντινό τεχνικό στο πάγκο της, με τον Πινέδα να δείχνει από νωρίς ορεξάτος.

Παρότι οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, με τον Ροσέρο να μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του ήταν άστοχο, χωρίς να απειλήσει τον Στάνκοβιτς.

Μάλιστα, στο 25ο λεπτό ο Πινέδα έστειλε το πρώτο μήνυμα στον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών.

Ο Πινέδα είχε προειδοποιήσει νωρίτερα και στο 39ο λεπτό μετά από γύρισμα του Γκατσίνοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων με δυνατό σουτ στην κίνηση, εκτός περιοχής.

Μετά την ανάπαυλα ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 52΄απέιλησε με τον Ροσέρο να παίρνει τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Σόρια, αλλά το σουτ του ήταν πάλι άστοχο, όπως και στο πρώτο μέρος.

Η ΑΕΚ τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λέπτου ( 87΄) πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Άμραμπατ. Ο Μοχαμάντι από τα αριστερά βρήκε τον Μαροκινό μεσοεπιθετικός και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 2-0, υπέρ των "κιτρινόμαυρων".


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.