ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Οι Δύο Δικέφαλοι τιμούν την Πόλη σε ιστορικό φιλικό βετεράνων

Χάρης Δημαράς23 Σεπτεμβρίου 2021

Οι βετεράνοι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συμμετέχουν και κοντραρίζονται σε ένα σημαντικό φιλικό, στο πλαίσιο των «Ιωνικών Ημερών 2021», αύριο Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας Αττικής, τιμώντας την Κωνσταντινούπολη.

«Δεν ξεχνώ πάντα τιμώ, η ψυχή του Δικέφαλου είναι πάντα εδώ», αναφέρει η πρόσκληση του διοργανωτή δήμου Νέας Ιωνίας, με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ να ταξιδεύουν αύριο στην Αθήνα, ώστε να συμμετάσχουν στη φιλική αναμέτρηση με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ. Την επόμενη μέρα, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα τα συμβολικά σημαίνοντα του Δικέφαλου Αετού, με απόδοση τιμής στους Γιώργο Κούδα, Βασίλη Χατζηπαναγή, Λάκη Νικολάου και το σωματείο Πόντιοι Θριλορίου Κομοτηνής για την προσφορά τους. 

Από τους βετεράνους του ΠΑΟΚ ταξιδεύουν στην Αθήνα οι: Σαλπιγγίδης, Aλεξανδρίδης, Λαγωνίδης, Μαλιούφας, Μαυρέας, Γκιτσιούδης, Τουρσουνίδης, Βουτσιάς, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Αργυρόπουλος, Καπετανόπουλος, Παπαχριστούδης, Κουρτσελίδης, Ζαβαντίας, Αποστόλου, Τανταλίδης, Νάστος.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί δύο μέρες πριν από τη μάχη πρωταθλήματος ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για το πρωτάθλημα της Super League 1.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.