Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (09/11, 13:00) στη Sunel Arena, ωστόσο η αναμέτρηση διεξάγεται υπό το βαρύ κλίμα που έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του 23χρονου οπαδού της Ένωσης, Μάριου Ρουμπή, ο οποίος μαχαιρώθηκε στη Χαλκίδα.
Σε ένδειξη σεβασμού και πένθους, η ΚΑΕ ΑΕΚ υπέβαλε επίσημο αίτημα προς τον ΕΣΑΚΕ ώστε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τιμώντας τη μνήμη του νεαρού οπαδού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι υπέβαλε αίτημα προς τον ΕΣΑΚΕ για την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν από την αναμέτρηση με ΠΑΟΚ εις μνήμην του δολοφονηθέντος οπαδού μας, Μάριου Ρουμπή.
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (09/11) και ώρα 13:00, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube