ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-3: Ο Ελ Αραμπί «εκτέλεσε» την Ένωση

Κωστής Παναγιώτου17 Μαΐου 2022

Σε μια αναμέτρηση που δεν έκρινε τίποτα, ΑΕΚ και Ολυμπιακός χάρισαν γκολ και θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, με τους «ερυθρόλευκους», όμως, να έχουν σε μεγάλη βραδιά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, οποίος πέτυχε τρία τέρματα. Η Ένωση παρότι προηγήθηκε δύο φορές στην αναμέτρηση δεν κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλους, γνωρίζοντας μια ακόμη ήττα στα play-offs.

Οι δηλώσεις του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων», Σωκράτη Οφρυδόπουλου, στο τέλος του αγώνα αντικατοπτρίζει πλήρως το κλίμα απογοήτευσης που υπάρχει εντός της ομάδας, λέγοντας: «Στο τέλος της χρονιάς πήραμε αυτό που μας άξιζε, να είμαστε εκτός Ευρώπης».

Ο αγώνας

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα άνηκε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ελ Αραμπί να βρίσκεται απέναντι από τον Στάνκοβιτς, αλλά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα.

Στο 14ο λεπτό οι γηπεδούχοι κλέβουν τη μπάλα στο ύψος του κέντρου, ο Γκαρσία πάσαρε δίπλα του στον Τσούμπερ, με τον Ελβετό να καλύπτει κάποια μέτρα με τη μπάλα στα πόδια και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κρίστινσον

Έξι λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν την αναμέτρηση στα ίσια, με τον Ελ Αραμπί να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το λανθασμένο διώξιμο του τερματοφύλακα της Ένωσης.

Στο 28' ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, αλλά εκείνη έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Στάνκοβιτς.

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου οι "ερυθρόλευκοι" βγήκαν" στην κόντρα η μπάλα έφτασε στον Κούντε, οποίος επιχείρησε ένα όμορφο πλασέ αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕΚ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, με τον Λιβάι Γκαρσία να πραγματοποιεί εντυπωσιακό άλμα νικώντας τον Σισέ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 69' ο Ελ Αραμπί βρήκε πάλι τον τρόπο να ισοφαρίσει για τον Ολυμπιακό, αρχικά ο Κούντε πήρε τη κεφαλιά από την μικρή περιοχή με τον Στάνκοβιτς να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, αλλά ο επιθετικός των "ερυθρόλευκων βρισκόταν πάλι στο σωστό σημείο και έκανε το 2-2.

Στο 87ο λεπτό ο Ελ Αραμπί έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, πετυχαίνοντας χατ-τρικ, ο Λόπες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σισέ πήρε την κεφαλιά και ο Μαροκινός φορ από κοντά έγραψε το τελικό 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού.

ΑΕΚ ( Προπονητής: Σωκράτης Οφρυδόπουλος ): Στάνκοβιτς, Σβάρνας (77' Ρότα), Λε Ταλέκ, Μήτογλου (53' Κορνέζος), Μοχαμαντί (77' Μιτάι), Μισελέν, Χατζισαφί, Κριχόβιακ (46' Σάκχοφ), Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Λιβάι Γκαρσία (83' Μουστακόπουλος)

Ολυμπιακός ( Προπονητής: Πέδρο Μαρτίνς ): Κρίστινσον (90' Καραργύρης), Κίτσος, Σισέ, Μπα, Ανδρούτσος, Κούντε, Μπουχαλάκης (79' Κανέ), Φορτούνης (46' Μασύρας), Βαλμπουενά (79' Καρβάλιο), Βρουσάι (64' Ρόνι Λόπες), Ελ Αραμπί

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.