ΑΕΚ - ΟΦΗ 1-2: Οι Κρητικοί τους έριξαν στο «καναβάτσο»

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΟΦΗ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει από το ΟΑΚΑ με μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια της Super League 1, νικώντας την ΑΕΚ με 2-1. Ταυτόχρονα μένει κοντά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στη 5η θέση μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα (22 βαθμούς), αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό μετά από ωραία πάσα του Μάνταλου στον Βράνιες, με τον τελευταίο να πλσάρει ψύχραιμα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Η χαρά των παικτών του Αργύρη Γιαννίκη δεν κράτησε για πολύ, αφού εννέα λεπτά αργότερα οι παίκτες του ΟΦΗ έκλεψαν τη μπάλα βγήκαν στην αντεπίθεση,με τον Μαρινάκη να σεντράρει στον Λάμπρου και εκείνος με ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι να ισοφαρίζει (1-1). 

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό οι Κρητικοί βγήκαν ξανά την αντεπίθεση  με τον Τοράλ να δίνει στον Καμάου, οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο πριν λίγα λεπτά, και ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στάνκοβιτς, γράφοντας και το τελικό σκορ του αγώνα (1-2).

ΑΕΚ (Προπονητής: Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Βράνιες, Μισελέν (66' Ρότα), Σιμόες (66' Σιμάνσκι), Σάκχοφ (77' Λιβάι Γκαρσία), Μάνταλος (66' Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ (84' Γέβτιτς), Άμραμπατ, Αραούχο

ΟΦΗ (Προπονητής: Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μπαλογιάννης, Πασαλίδης, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Ντε Γκουζμάν (58' Καμάου), Λάμπρου (65' Τσιλιανίδης), Τοράλ (77' Γιαννούλης), Φαν Ντάινεν (65' Καστάνιος)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.