ΑΕΚ: Κατέθεσε υποψηφιότητα για τον τελικό του Conference League

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2022

Έναν πλήρη φάκελο με απαντήσεις και όλες τις λεπτομέρειες της Αγιάς Σοφιάς κατέθεσε η ΑΕΚ στην ΕΠΟ, ενόψει της υποψηφιότητας για τη φιλοξενία του τελικού του Europa Conference League το 2023.

Στο φάκελο περιλαμβάνονται όλες οι λεπτομέρειες για το γήπεδο, τους χώρους των εκδηλώσεων, τα στούντιο για την τηλεόραση, τους χώρους των media κ.ο.κ., με αναλυτικούς χάρτες για τα πάντα.

Επιπλέον, απαντήθηκαν τα απαραίτητα νομικά ζητήματα με τα έγγραφα νομικής φύσης, τα εμπορικά θέματα κ.α., με επισήμανση της διαφορετικότητας του γηπέδου λόγω της λειτουργίας των δύο μουσείων αλλά και αναφορά στο ξεχωριστό γλυπτό του αετού στην πρόσοψη του κτιρίου.

Ακόμη, επισημάνθηκαν με αναλυτικούς χάρτες στην Νέα Φιλαδέλφεια οι χώροι στους οποίους μπορούν να στηθούν τα fan zones για τους οπαδούς των δυο φιναλίστ. Όλες οι προϋποθέσεις και η υφιστάμενη υποδομή με την απαραίτητη καλωδίωση για την πλέον άρτια και σύγχρονη τηλεοπτική κάλυψη του τελικού όπως βεβαίως και όλων των αγώνων στο νέο γήπεδο

Όλα αυτά κατατέθηκαν από την ΑΕΚ στην ΕΠΟ και η Ομοσπονδία πλέον μαζί με όλα τα υπόλοιπα που απαιτούνται για την υποψηφιότητα ενός τελικού (ζητήματα εκτός γηπέδου) θα τα καταθέσει τις προσεχείς ημέρες στην UEFA για τον πλήρη φάκελο της υποψηφιότητας

Το πιθανότερο είναι ότι μέσα στον Μάρτιο θα υπάρξει η πρώτη online παρουσίαση από την ΑΕΚ προς τα στελέχη της UEFA του αναλυτικού project του γηπέδου. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.