ΑΕΚ: Κερδίζει πόντους ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς!

Metrosport Team08 Απριλίου 2021

Την περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται πως εξετάζουν ξανά στην ΑΕΚ, καθώς η απομάκρυνση του Μανόλο Χιμένεθ πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Το κλίμα στις τάξεις του Δικεφάλου είναι βαρύ, ύστερα και από την χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-1 στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Στην ΑΕΚ, κοιτάνε ήδη την επόμενη χρονιά, γι'αυτό έχουν ξεκινήσει ήδη μια μικρή...διεργασία για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να επιστρέψει η ομάδα σε τροχιά τίτλων.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Sportime» οι ιθύνοντες της ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον πάγκο της ομάδας. O Σέρβος τεχνικός έκανε εξαιρετική δουλειά στον Πανιώνιο και στη συνέχεια οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League, ενώ πριν από δύο εβδομάδες έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί, μετά από περίπου 13 μήνες παραμονής στην Σαουδική Αραβία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκτιμά πολύ τον Σέρβο τεχνικό και τον θεωρεί εξαιρετικό στην δουλειά του, όμως, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, υπάρχουν ακόμα άλλες δύο περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά και αφορούν τον αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ.

Επίσης, στην Σερβία αναφέρεται πως υπήρξε ήδη επικοινωνία ανθρώπου ελληνικής ομάδας με το περιβάλλον του 51χρονου τεχνικού, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται η «σύνδεση» με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.