ΑΕΚ: Επιστροφή Λιβάι Γκαρσία στην ενδεκάδα

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2021

Με 22 παίκτες στην αποστολή, ταξίδεψε η ΑΕΚ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ανάμεσά τους είναι και ο Λιβάι Γκαρσία, ο εξτρέμ της Ενωσης, που ήταν τιμωρημένος στο προηγούμενο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με αντίπαλο την Λαμία (η Ενωση κέρδισε με σκορ 1-0) εξαιτίας της αποβολής του στο Ηράκλειο. Η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή, σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα και την παρουσία του, στο αρχικό σχήμα της αθηναϊκής ομάδας, στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο σχηματισμός που επιλέγει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι 4-2-3-1 και λογικά σε αυτή τη διάταξη θα επιμείνει και στον αποψινό αγώνα.

Στο τέρμα θα βρεθεί ο Στάνκοβιτς. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Χατζισαφί, στο δεξί ο Μισελέν και στόπερ οι Τζαβέλλας, Βράνιες. Η δυάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Σιμάνσκι και Λε Ταλέκ. Οι Τσούμπερ (αριστερά), Γέβτιτς (στον άξονα) και Λιβάι Γκαρσία (δεξιά) θα είναι η τριάδα πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο. 

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επέλεξε στην αποστολή να συμπεριλάβει τον Σιμόες, που επιστρέφει και τυπικά μετά από αρκετούς μήνες, ενώ για πρώτη φορά θα βρεθεί στην 22αδα και ο Μοχαμάντι.

Από εκεί και πέρα, απώλεια υπάρχει με τον Μάνταλο. Ο αρχηγός της «Ένωσης» ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, ακολούθησε θεραπεία και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους συμπαίκτες του. Εκτός έμειναν φυσικά και οι Άμραμπατ - Γαλανόπουλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.