ΑΕΚ: Ένα πρόβλημα και τρία ερωτηματικά ενόψει ΠΑΟΚ

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2022

Η ώρα του μεγάλου παιχνιδιού της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (30/10, 19:30, Live στο Metrosport.gr και στο Metropolis 95.5) πλησιάζει, με τους δύο προπονητές να καταστρώνουν τα σχέδια τους. Τα προβλήματα τραυματισμών δεν ταλαιπωρούν μόνο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς και ο Ματίας Αλμέιδα έχει τους δικά του ερωτηματικά ενόψει του κυριακάτικού αγώνα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Ένωση επικεντρώνεται στο αριστερό άκρος της άμυνας, με τους Μοχαμαντί και Χατζισαφί να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παραμένει αμφίβολη. Σε περίπτωση που κανένας από τους δύο δεν καταφέρει να αγωνιστεί την Κυριακή ο Αλμέιδα θα χρησιμοποιήσει στα αριστερά τον Σιντιμπέ, μια θέση που έχει αγωνιστεί ξανά αλλά δεν είναι η φυσική του.

Τα υπόλοιπα προβλήματα για την ΑΕΚ παραμένουν τα ίδια με τον Φαν Βέερτ και τον Τσούμπερ, οι οποίοι απουσιάζουν περίπου ένα μήνα από τις προπονήσεις της ομάδας, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η παρουσία του Άμραμπατ, οποίος υπέστη θλάση την περασμένη εβδομάδα και θεωρείται απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.