ΑΕΚ-Αρης: Το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι στο... πιάτο σας

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2021

Στην Αθήνα ταξίδεψε ο Άρης για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να αναρριχηθούν και άλλο στη βαθμολογία. 

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Μάνου καθώς ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση ενώ στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Μπεναλουάν και Λούμορ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεση του τούς Άμραμπατ (ρήξη συνδέσμων στον αριστερό ώμο στο ματς με τον Βόλο), Γέβτιτς, Θεοχάρης και Γαλανόπουλος. Ωστόσο, στην αποστολή βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία.

Πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Σιμόες, Σιμάνσκι – Τάνκοβιτς, Μάνταλος, Τσούμπερ – Αραούχο.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Εντιαγέ, Τζέγκο – Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Γκάμα – Καμαρά.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ και Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου. Τέταρτος θα είναι ο Δημήτριος Καραντώνης ενώ στο VAR ο Κλέι Ρουπέρτι και AVAR ο Δημήτριος Σαμοΐλης. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.