ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 3-0: Ξέσπασε με 100άρη Αραούχο

Κωστής Παναγιώτου06 Φεβρουαρίου 2022

Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της και ξέσπασε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Σέρχιο Αραούχο να γιορτάζει την 100η συμμετοχή με την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον καλύτερο τρόπο, σκοράροντας δύο τέρματα στην αναμέτρηση.

Η Ένωση στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να βρει λύση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν φέρει τον αγώνα στα μέτρα τους, με τον Βέρχουλστ να κρατάει όρθια την ομάδα του όποτε τον χρειάστηκε.

Στην επανάληψη η κατάσταση άλλαξε, με τον Αργεντινό επιθετικό των γηπεδούχων να δίνει εν τέλει λύση στο πρόβλημα της πολυπρόσωπης άμυνας του Απόλλωνα, μετά από ωραίο γύρισμα του Λιβάι Γκαρσία και τον Αραούχο να τσιμπάει όσο χρειαζόταν τη μπάλα για να γράψει το 1-0 (52΄).

Στο 67ο λεπτό ο Τσούμπερ διπλασιάζει τα τέρματα της ΑΕΚ, μετά από μπαλιά του Αραούχο και λανθασμένη αντίδραση του Ντεντάκη, που αρχικά έμοιαζε να ελέγχει τη φάση.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αραούχο πετυχαίνει και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, με τον Μισελέν να βρίσκει τον Αργεντινό μέσα στη μεγάλη περιοχή και τον τελευταίο να γράφει το τελικό 3-0.

Στο 79΄ο Μοχαμάντι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, ανακόπτοντας προϋποθέσεις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων.

ΑΕΚ ( Προπονητής: Αργύρης Γιαννίκης ): Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Μήτογλου, Σβάρνας, Μισελέν, Λε Ταλέκ (81' Χατζισαφί), Σιμάνσκι, Γέβτιτς (62' Άμραμπατ), Τσούμπερ (72' Τάνκοβιτς), Λιβάι Γκαρσία (72' Σάκχοφ), Αραούχο (72' Ανσαριφάρντ)

Απόλλων Σμύρνης ( Προπονητής: Τζανλούκα Φέστα ): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Βιτλής (72' Παπαγεωργίου), Γιακιμόφσκι, Λισγάρας, Ρόγκνε, Φατιόν, Τσίμπσαχ (58' Σλίβκα), Παμλίδης (58' Γιαννιώτας), Τσιλούλης (72' Μαρτίνες), Σίγκνεβιτς (58' Ιωαννίδης)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.