ΑΕ Ποντίων Κοζάνης: Στο «τιμόνι» ο Ναντβόρνικ

Metrosport Team26 Μαρτίου 2021

Σημαντική διαφοροποίηση στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης προέκυψε λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Football League. Συγκεκριμένα, την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο τσέχος τεχνικός Ρόμαν Ναντβόρνικ, ο οποίος θα κληθεί να οδηγήσει τους νεοφώτιστους στο νέο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΠ:

«Με τον έμπειρο Τσέχο τεχνικό Roman NADVORNIK θα κατέβει στο πρωτάθλημα η ΑΕΠ Κοζάνης. Ο 48χρoνος προπονητής, αναλαμβάνει άμεσα και αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα μας. Ο κ. Ναντβορικ, κουβαλάει πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής της χώρας του, αφού υπήρξε τεχνικός πολύ γνωστών ομάδων, όπως η FK Pribram, η MFK Karvina και η FK Viktoria Zizkov. Ο κ. Χάρης Βοριαζίδης θα παραμείνει ως βοηθός του, καθώς δεν διαθέτει ακόμα το απαιτούμενο δίπλωμα, UEFA Pro. Ο νέος μας προπονητής, μιλάει τόσο τα αγγλικά όπως και τα γερμανικά, όποτε αναμένεται να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επικοινωνίας. Η ΑΕΠ Κοζάνης καλωσορίζει τον έμπειρο τεχνικό στην οικογένεια της και περιμένει να βοηθήσει πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στην εξέλιξη όλων των ταλαντούχων μας ποδοσφαιριστών».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Σεπτέμβριο οι Κοζανίτες είχαν προχωρήσει και πάλι σε επιλογή προπονητή από την ξένη αγορά, ερχόμενοι σε συμφωνία με τον Βόσνιο Νένο Κουρούζοβιτς, ο οποίος, όμως, στην πορεία αποχώρησε λόγω της παρατεταμένης αγωνιστικής απραξίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.